Darcek pre zeny - vejarik - hodi sa?

Ahojte, myslite, ze sa hodi pre zeny ako darcek vejarik? Pride mi to mile a prakticke, hned ho mozu na svadbe vyuzit. Dakujem vopred za vase nazory :)
Odpovedať
jasné že hej. radšej dať niečo praktické, použiteľné na svadbe ako somariny typu magnetky, ktoré končia v koši... ja za tieto darčeky veľmi nie som preto u nás budú nachystané len pierka pre chlapov a košík so "štuplami" na podpätky a vejáre pre ženy, keďže svadba bude v lete a obrad vonku...
Odpovedať
@zuska_bluzka Co su stuple na podpatky? :D aby sa nepreborili do travy? super napad :) Pre muzov ani neviem co :( pierka budu ale nejaka malickost, napada ma iba mala flasticka ale je to otrepane.... :/
Odpovedať
@sofkabarbie áno presne to, aby sa nepreborili do trávy a nezničil si tak podpätky :-)
Odpovedať
Podla mna je to fajn napada. sice v maji asi este tak teplo nebude ale podla mna ich aj tak vyuziju a bude to pekna pamiatka :) aj tam chces davat nieco take osobitne ako mena alebo datum svadby alebo tam bude len nejake kvietky a tak?
Odpovedať
@mimcik Tak chcela som priviazat o porvazok taky kruzok, kde budu nasi incialky a datum svadby. Nechem to pisat rovno na vejar, nech ho vyuziju aj inde :)
Odpovedať
my sme mali na nasej svadbe a pouzili ich, teraz v piatok na svadbe sme tiez dostali a vyuzili ich hostia e to prakticke takze za mna ano:)
Odpovedať
@mimcik nahodou my sme mali v maji a bolo teplo a vyuzili ich 🙂
Odpovedať
Za mňa tiež jednoznačne áno! ;) Na letnú svadbu určite a ja mám počas leta v kabelke vejár stále, určite ho využijú aj tvoje hostky aj po svadbe. ;)
Odpovedať
Dakujem Vam dievcata, ste zlate ze ste si nasli cas a prispeli vasim nazorom :) mam vas rada :))
Odpovedať
@kicilanka Tak asi dost zalezi aj od toho ake pocasie vam vyde v ten rok. tiez si pamatam roky kedy bolo uz v maji teplo na nevydrzanie ale zase nejake tri alebo styri roky dozadu bolo zase tak, ze sme este na konci maja nosili zimne bundy. ale aj tak si myslim, ze je to dobry napad, bude to pekne :)
Odpovedať
vejár je dobrý nápad, keď by aj na vašej svadbe nebolo príliš teplo, neskôr v lete isto bude a tak ho využijú potom... som toho istého názoru ako Zuzka - radšej niečo praktické, než somariny, ktoré zapadnú prachom
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, kde ste kupovali vejare? :) dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
....a neviete náhodou, kde by som zohnala veľký, biely pre nevestu? :-)
Odpovedať
preco nie. v takom horucom lete, tiez nosim vejarik v kabelke a v poslednej dobe som si vsimla, ze je to aj celkom sik, takze podla mna sa ako darcek celkom hodi ;-)
Odpovedať
@nikario ja som si cez internet našla a objednala som si a ani drahý nebol, necelé tri eurá, čo si pamätám, len by som musela pozrieťjak sa tá stránka volá niekde vo faktúre, lebo ja som akváriová rybka na tieto veci :D
Odpovedať
@nikario Ahoj, ja planujem z aliexpressu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@izinka12 dakujeeem, ja som rovnaka :D
Odpovedať
Profilova fotka
@sofkabarbie ja som zatial pozerala ebay ale vidis ali je tiez dobry napad :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?