Darček pre rodičov a nálepky na štamprliky

Dobrý deň, hľadáme nejaké tipy na darčeky pre rodičov a aj niekoho kto vie vyrobiť nálepky na 0,02 štamprliky na priehľadnej folii. Dakujeme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak chcete niečo kreatívne tak im skúste nájsť nejaký zážitkový darček. Možno nejaký pobyt alebo niečo podobné. A keby ste chceli aby to bolo aj vtipné tak im dajte nejaký spoločný, že pôjdu všetci štyria spolu :-D Inak sa podľa mňa dávajú iba také symbolické veci ako maminkám kvietky, srdiečka a tak :-) Jedna kamarátka dávala svojmu ocinovi a svokrovi vyrobiť rovnaké manžetové gombíky. Fu a s tými nálepkami mi nič také nenapadá, možno by si mohla skúsiť nejaké Fax Copy alebo také niečo. Tam robia kadejaké veci, možno vedia aj toto urobiť
Odpovedať
Profilova fotka
mohli by ste im skúsiť dať vyrobiť takú fotku, ktorá je vlastne poskladaná z iných fotiek, nejakú vašu spoločné alebo také niečo spoločné :) ja som to minule videla a krásne to bolo, to by minimálne maminky dojalo si myslím. ale ocinkom neviem no, aj tie manžetové gombíky sú celkom dobrý nápad, že by ste im ich dali pred svadbou aby si ich mohli dať na svadbu. a na tie nálepky by som sa skúsila opýtať niekde kde robia aj také tie potlače na tričká a na šialky :)
Odpovedať
Profilova fotka
vies co ja som doteraz na svadbach videla iba take darceky pre mamicky, ze kvety a otcom sa davala iba tak symbolicky nejaka flasa domacej palenky a podobne. neviem ci im chcete davat nieco take specialne alebo nejaku klasiku. alebo ked si tu pozries aj nejake starsie temy, v ktorych sa toto riesilo tak tam mozno najdes este nejaku inspiraciu lebo sa to tu rieslo uz viac krat :-) a tie nalepky by mohli vediet urobit tam kde robia potlace na tricka, sialky a tak ako pisala renatisa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, mne robil nalepky na flase pan z psgrafika.sk , skus sa im tam ozvat ze ci by ti vedeli urobit aj na priehladnu foliu... a co sa tyka darcekov, ja som kupila otcovi zlatu ihlu do kravaty, mame zlaty naramok a brachovi strieborne manzety a dala som im to vecer pred svadbou na nasej poslednej veceri. Dala som im to ako podakovanie ze ma vychovali a financovali mi skoly atd . myslim si ze si rodicia za taku starostlivost zasluzia viac nez len kvietky a flasu. A bracho si tiez zasluzi- ved mi bol najlepsim kamaratom aj najhorsim nepriatelom cele moje detstvo... Vsetko zavisi aj od tvojho rozpoctu.
Odpovedať
My vám vieme pomoct s nalepkami na priehladnej folii. Ak je to este aktualne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?