Darček pre muža len tak z lásky

Ahojte baby, čo dávate svojim mužíčkom, ked ich chcete nejako prekvapiť? Chlapi to majú jednoduché, kúpia kvetinky a vec je vybavená...mne sa ale nehodí darovať chlapovi kvetinky :D chcela by som ho niečím prekvapiť, nejakou maličkosťou, len tak, z lásky, ako on občas prekvapuje mňa tou kvetinkou...vedeli by ste mi niečo také poradiť?
Odpovedať
Príjmam tipy aj ja 😀
Odpovedať
Profilova fotka
skus nieco dobre upiect navarit atd???? :-) to maju muzi vzdy radi
Odpovedať
@smea varím stále, rozmýšľala som aj nad tým, že ho pozvem na večeru, no to sa mi zdá príliš - chcela by som radšej niečo jednoduché, chápeš ako on, ked mi donesie kvetinku, tak aj ja jemu niečo úplne jednoduché, čo nezaberie veľa času a ani peňazí :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ved ho poznas :) kup mu nieco co ma rad, napriklad ja mojmu obcas kupim casopis o foteni, stoji 4e a viem ze sam si ho nekupi tak ked mu chcem spravit radost, tak mu ho kupim... Tiez napriklad mala krabicka Lega :D to si mala vidiet tu radost :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mojemu obcas kupim nieco malicke- klucenka s nasou fotkou, ci jeho oblubenym futbalovym timom, ponozky :-) , alebo pohladnica s romantickym odkazom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lentilka46 co tak skusit spolu nejake wellness? je to teda mozno trochu viac nez kvietky ale za par stoviek sa da nieco zohnat... ja som teda drahemu raz kupila darcekovy poukaz na masaz pre dvoch a dost sa mu to pacilo... hodina za 800.. ale aj @petulda555 ma fajn napad s casopisom. Inak ma nic nepada... kupovat zbytocne nejake prachodrzice to nic moc... :-S ja som zadsej za taketo zazitkove drobnosti.
Odpovedať
Nejaku hru pre dvoch...:-) alebo flasa sampanskeho..ovocie ..dakedy len tak padne ked mu kupis oblubenu cokoladu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lentilka46 kup si sexy pradlo a nechaj, nech ta v nom "nachyta" pri vareni ;)
Odpovedať
nechaj mu len tak obálku s nápisom pošta pre teba a niečo pekné mu tam napíš, pridaj pozvánku do kúpelne napr a prichystaj romantický kúpel so sviečkami a šampanským ;)
Odpovedať
@lentilka46 Alebo len lepiaci papierik so smajlikom alebo s pár peknými slovami do tašky, ktorú si berie do roboty... Alebo mu pribaľ čokoládku alebo keksík, príp. mu tú sladkosť dones poobede domov.
Odpovedať
To co ma rad, kazdy rad zje dobre jedlo, tak nejaka vecera mozno aj mimo domu..ak cita tak knihu, ak sportuje tak nieco k tomu, ak rad pozera filmy tak kino, ..:)
Odpovedať
@lentilka46 Ahoj, neviem, ci aj toto by prislo vhod, ale ja som na výročie mojej polovičke dala sklenenú dózu s papierikmi troch farieb. Žlté, ružové a zelené. Každý druh bol poskladaný a v ňom vpísaný bol text podľa typu. Žlté - čo by som s ním chcela ešte zažiť Zelené - na čo nikdy nezabudnem Ružové - za čo ho milujem Každý deň si otváral jeden. Nedávno som ich idem pozbierala pootvárané a k našej svadbe spísala do malej knižky, ktorú som dala vyrobiť na mieru s fotkami a odovzdám ako dar a poďakovanie odo mňa.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja mojemu pisem basnicky. Iba take jednoduche (on o nazyva detske), ale stale ho to pobavy. No a potom hodinky, slipy, ponozky. Klasika. Ale mi si kupujeme darceky hocikedy, len malokedy na sviatky.
Odpovedať
My spolu nebývame tak som mu pred časom poslala domov taku otvaraciu pohladnicu a pisalo tam niečo v tom zmysle ako mi chýba a riadne ho to prekvapilo a potešilo, len taka maličkost ;)
Odpovedať
@gabik21 jeeej, to je ozaj milé a jednoduché :) ani my spolu nebývame, takže to sa mi aj celkom hodí :)
Odpovedať
@zu_zie sskvelý nápad! nad týmto som tiež rozmýšľala, že mu to dám na vianoce, niečo ako zhrnutie celého roka :)
Odpovedať
@lentilka46 Moj sa velmi potesil, skus ;-)
Odpovedať
Ja som mu dala zoskok padakom :-) odporucam
Odpovedať
Profilova fotka
mna muž prekvapil polhodinovym letom v akrobatickom lietadle :-p .... tiez odporucam, aj pre chlapa dobry dar, nie len pre zenu :-D
Odpovedať
Môjho drahého poteší aj sladkosť. Má rád koláče, takže mu sem tam čosi upečiem. Inak, zaručeným darčekom sú knihy. Teraz som mu objednala olej na bradu, tak som zvedavá, čo on na to :-D jeho kamarát nám o tom minule rozprával a môj drahý ostal úplne šokovaný, že nevedel, že čosi také existuje a určite mu to treba :-D
Odpovedať
Profilova fotka
u mojho je to uplne jasne .. futbalovy zapas Barca :-)
Odpovedať
zeny nehnevajte sa, ale zoskok padakom a listok na zapas Bracelony (veci za stovky eur) ako alternativa ku kvietku/kyticke za <20 eur? :-D boli tu dobre napady - nejaka sladkost/pamlsok, pripadne casopis. to su veci za par eur a dokaze to velmi potesit. pokial to nie je ze kazdy tyzden teda, potom hrozi, ze si na to clovek zvykne a chlap vas bude cakat so slovami: "co si mi kupila?" vzdy ked pridete z obchodu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
môjmu stačí ak kúpim 10ks Mily a je to vybavené :D je schopný spráskať to za dva dni jak nič :D tiež koláč alebo nejaká fajnová večera a radosť je na svete, keď niečo väčšie tak asi lístky na futbal
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?