Darcek pre hosti

Profilova fotka
Dobry den prosim poradte neaky darcek pre hosti ;) Dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@love232 ahoj ja dam sviecku s nasimi menami a datumom mrkni album
Odpovedať
Profilova fotka
@love232 na Vašom mieste baby (všetky co chystate svadbu) by som sa vykašlala na tie hlupe darčeky ... uvedomte si, ze nikto z hosti vacsinou nevie co to je, naco to je a vacsina z nich ich aj tak na svadbe zabudne (citala som to tu viackrat). po dalsie ... myslite si, ze nejake magnetky s Vasimi menami a datumom si niekto da na svoju chladnicku ? Je to cele trapne, fakt. Investujte radsej do iných potrebných veci na svadbu a neopičte sa jedna po druhej s hlupostami, ktore si vacsina hosti vobec nevsimne.
Odpovedať
tiez ziaden darcek pre hosti nechystam, podla mna zbytocne vyhodené peniaze...este napr magnetka ok to beriem, vela ludi ma magnetky rado...ale sviecky mydla a pod...nechápem načo :-) Len moj nazor, tie ktore preferujete darceky kludne hosti obdarujte...
Odpovedať
Profilova fotka
tiez si myslim ze magnetky su najblbsi darcek aky moze svadobcan dostat ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@hnedoocko0909 @gekra @inngridka ja som vôbec nemyslela magnetky.. Aj ja som sa rozhodla ze žiadny darček nebude ze to je zbytočné a ani som nenašla nič vhodné... No nakoniec som našla také mini poháriky s medom wrískam na tom úplne svetové to je tak ze to ja dám na stôl každému s Etiketou ďakujeme ze ste v tento deň boli s nami... Niečo v tom zmysle :) aj svokre aj drahemu sa to lubilo a myslím že to veľa ľudí poteší ved medik je zdravý :)
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi od ludi a od typu darceku...nemyslim si, ze ludia na to kaslu, podla mna je to pekna vec na pamiatku!
Odpovedať
Pernicky s menami, ktore sluzia aj ako menovky.Klasika a prakticke a take nase slovenske ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@love232 hand made vyrobky,teraz vytlacaju komarcne veci z pultov:) Napriklad ja robim mydla peelngove a pod,alebo lesky na pery alebo darcekove masazne olejiky a moja rodina sa im velmi vzdy potesi:)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?