Darček pre hostí na redový tanec

Ahojte nevestičky, chcem sa spýtať, čo budete dávať hosťom ak s vami odtancujú redový? My sme pôvodne chceli magnetky ale nezamysleli sme sa nad tým, že to bude odveci dávať len niekomu, kedže dávame len jednu magnetku do rodiny. Čo budete dávať vy? :-)
Odpovedať
@miss_tins my davame cokoladku a miniflasticku :)
Odpovedať
@janelicious03 dakujem, tie cokoladky asi zvazime, nechceme uz prehanat s nejakymi darcekmi, pripadne som niekde myslim citala ze aj tie euromince cokoladove sa davaju na redovy tak to je zatial asi moj favorit len aby sme ich zohnali :)
Odpovedať
Ja som dala urobit pernicky,kusok inak zdobene ako je obvykle.Prikladam foto ako budu vyzerat.Je to otlaceny marcipan.
Odpovedať
@miss_tins my sme boli teraz na svadbe a tie euromince hadzala nevesta uz pred tancom ako signal ze sa ide tancovat a mame si pripravit €, ale po tanci davali flasticky a muffiny...my mame cokoladky od forra-cokolada.sk odporucam :)
Odpovedať
@janelicious03 aha, tak to som ani nevedla ako to s tymi mincami chodi :) cokoladky vyzeraju skvelo, mozem sa spytat ako cenovo vysli? :) @sweetluska pernicky su super, praveze je to dobra zmena v zdobeni, ja uz by som skor zvolila nieco kde by neboli nase mena ani inicialy aby toho zas nebolo prehnane kedze budeme mat pera pre hosti s nasimmi menami a aj magnetky :) ale aj to je dobry napad, dakujem
Odpovedať
@miss_tins my berieme tabulkove cokoladky (tvar ako Kofila) aj s vlastnym textom na obale a vysli 1,50 za kus...ale ak chces tie male dezertove tak to bude lacnejsie, najlepsie sa opytat :)
Odpovedať
@janelicious03 dakujem, isto sa budem informovať :)
Odpovedať
@miss_tins my redový nemáme, keďže to nie je u nás zvykom. Ale hostia budú mať od nás darček na stole v podobe arašidového masla :-)
Odpovedať
@miss_tins U nas je zvykom dat po redovom vypit a kolac, alebo medovnikove srdiecko. My sme teda nalievali a mali sme upecene take mini torticky v tvare srdiecka (nieco ako vacsi kolac). Ziadne ine "hmotne" darceky sme nedavali. Na stole mal kazdy malu flasticku s domacou palenkou a svadobnou etiketou a potom sme davali kolacove vysluzky.
Odpovedať
@fokuska Ďakujem a čo ste davali vypiť? Podľa toho čo každý pil celý večer alebo to bolo jedno pre všetkých napr. domáca? Rozmýšľam ešte nad mini čokoládkami, kedže koláčov bude na svadbe až až, prípadne to medovníkove srdce tiež :)
Odpovedať
@miss_tins Na celej svadbe sme mali len vodku rusky standard a rum captain morgen a vino biele a cervene. Tak nam to skvelo vyslo, ze kto pil svetle tak vyhovovala vodka, kto tmave tak vyhovoval tento rum :) Cize aj po redovom bolo to iste, nech sa nemiesa a nie je ludom zle :D Hostia ale mali moznost objednat si hocico u casnikov na nas ucet, ale nikto nechcel iny alkohol :)
Odpovedať
@janelicious03 ahoj A kde sa dajú zohnať tie mince??
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@veronica1990 v CBA by mali mať
Odpovedať
@veronica1990 aj fresh, tesco, metro
Odpovedať
a nic ste nemali na nich ???inicialky alebo tak??
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@janelicious03 odkial ste objednávali minifľaštičku?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme dávali minicokoladky s našimi menami, dátumom svadby a poďakovaním :) mali sme ich zo Sashe :)
Odpovedať
@zuzulik_01 z rakuskeho eshopu, ak chces najdem link :)
Odpovedať
Ahojte, my sme na redovy dávali rámčeky na fotky. Manžel miluje fotenie takže to bolo také osobné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?