Darček hosťom - čokoládka, perník verzus magnetka

Profilova fotka
Ďakujem za rady :))) a dávať všetkým, keď je napr. 2 rodičia a 2 deti, dať každému, alebo len 1 kus ako pre celú rodinu :)? Ďakujem :)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
my sme dávali perník. A dávali sme každému. Aj čokoládku by som dávala každému. Ale pri magnetkách som na pochybách... že budú mať doma štyri rovnaké magnetky :) Ale to je len môj názor, každému sa páči niečo iné :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som za cokoladku.... a musite dat kazdemu, pretoze to by bolo trapne keby prisiel 1 clovek - nejaka tvoja kamaratka a dostala by darcek a potom by si dala jeden darcek pre celu 5clennu rodinu...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som za magnetku, vychadza to aj najlacnejsie a ostane na pamiatku navzdy ;-) mi sme si dali robit jamaps. cokolada je fajn, ale ak je teplo roztopi sa, pernik stvdrne a casom ho kazdy vyhodi. sladkeho budu mat hostia na svadbe dostatok. este ficia take tie mandle, alebo odporucam macaroonky - dobrotka, rozne prichute, makkucke cesto a lahodny krem: giraffebakery.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme tiež premýšľali nad čokoládkami a magnetkami. Ale čokoládky boli drahšie a podstatne menšie ako magnetky. Tak sme sa rozhodli pre magnetky. A potom nastala dilema ako u la_joie :-) Budú mať v jednej rodine napr. 4 rovnaké magnetky? Dilemu vyriešil drahý - dali sme vyrobiť 2 druhy magnetiek. Jeden druh pre ženy a druhý pre mužov (ženy majú na magnetke srdiečka a muži autíčko). A darčeky bude rozdávať prvý družba s prvou družicou keď budú hostia dávať peniažky na tanier ako poďakovanie. Čiže koľkí z rodiny dajú na tanier - toľkí aj dostanú magnetku... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali originálnu magnetku s našou fotkou, menami, dátumom a obrúčkami ....a mala vééééľký úspech :) ... + malá čokoládka :)
Odpovedať
Profilova fotka
ktovie aký budem mať na to názor, keď sa už bude naša svadba veeeľmi blížiť, ale momentálne si o darčekoch myslím asi toto: magnetky sa mi moc nepáčia, neviem si predstaviť, že by každý chcel mať na chladničke vycapenú našu foto medzi rôznymi magnetkami z dovoleniek :-D skôr sa mi páči niečo sladké, napr. čoko, mandle alebo perníkové srdiečka ... a v tom prípade by som dávala každému, nech si všetci pochutia :D ale 100 ľudí, 100 chutí ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali spravené baličky kde bola magnetka s našimi fotkami a poďakovaním, dátum svadby a menami + čokoladove dukaty...Len tak fuklo po magnetkách. Mali sme 4 druhy, 4 rôzne fotky a niektorí si brali z každeho druhu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem Vám za rady :) :) ja som tiež za sladké, najskor som rozmyslala nad pernikmi, lebo tie cokoladky sa mi zdaju strasne male :-D :-D ale potom ma napadlo, ze radsej magnetky, lebo tie medovniky stvrdnu a ludia ich zahodia,, a magnetku predsa len nezahodia do kosa :D aspon dufam :) len asi by som tam nedavala nasu foto, mam rada svoju rodinu, ale tiez si myslim, ze nie kazdy sa chce na mna divat, vzdy, ked pojde do chladnicky :)) alebo mozno aj hej :)) len potom ma dilemu, ze asi len 1 do rodiny, ze ? ale ked chcela som kazdemu nieco dat, aby kazdy isiel s niecim ,,vlastnym,, okrem kolacov.. ale zas nemam na to, aby som robila aj cokoladky aj perniky aj magnetky, asi len pre jedno sa budem musiet rozhodnut :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne osobne sa perniky nepacia je to zastarale,clovek to doma ma a po case ho aj tak vyhodi pretoze pernik stvrdne,magnetky su krasne ale na chladnicku si ludia davaju magnetky z dovoleniek neviem kto by mal na chladnicke stale mna s mojim milym ako vravi lili205. My budeme mat ferrero rocher a to dame do malickych krabickach kde bude napisane dakujeme a danke kedze moj snubenec je Svajciar a co sa este prihodilo,ked sme isli kupovat do velkoskladu karmen alkohol vodku nicolaus bol ku kazdej vodke darcek mala flascicka 0,04 lemon,cremberry,blackurant takze budeme aj to panom a zenam ferrero ale to je len moj nazor a ako to urobim ja ..:)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za nazor, tie perniky mame rovnaky nazor, ale myslim, ze tu magnetku nemusia mat niekde v strede chladnicky, myslim, ze sa najde nejake miestecko, kde by im nasa magnetka nezavadzala :) a @bejata17 prosim ta, kde ste boli vo velkosklade ? :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli vo velkosklade Karmen v Presove ale Karmen velkoskladi mas vsade urcite aj niekde pri vas a ak niekto ma clensku kartu lebo bez nej tam nemozes musis byt bud zivnostnik alebo mat clensku kartu nakupis si perfektne len musis davat na cenu pozor lebo musis pozerat na ceny z DPH bez DPH iba ked si to vies ako zivnostnik odpisat z dane este je dobre velkosklad metro alebo kaufland ale uplne ze najlacnejsi je Karmen...:)
Odpovedať
Profilova fotka
@bejata17 dakujem, len to je dost daleko :( ved sledujeme letaky, aj metre aj vsetky tie ostatne hyper a supermarkety, tak snad budu nejake akcie :) aaa, ak si Beatka, tak ti prajem vsetko najlepsie k meninkam :))
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
janusa139.... uvidis do oktobra este casu dost urcite vychytas nejake super ceny ..:) a dakujem ze blahozelanie k meninam ...:))
Odpovedať
Profilova fotka
ved si nemusite davat na magnetky vlastnu foto zeny! :-o sak si dajte nejaky pekny obrazok, nemusi byt ziadny gic v style srdiecok a slubnych prstenou a holubiciek... dnes je celkom dobry vyber. je to ako podakovanie a pamiatka na ten pekny den. ako pamiatka na dovolenku. ja s priatelom a jeho rodinou zbierame magnetky uz niekolko rokov a preto to bola pre nas prva volba. vzdy si nosime z dovoleniek magnetky navzajom. kupime vzdy niekolko roznych a kazdy si vyberie. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janusa139 my ideme objednavat svadobne bonbonierky s 9 bonbonmi - odtialto http://www.mojacokolada.sk/index.php?... ... uz som z tejto cokoladovne jedla bonbony a su fakt tip top :-) a na krabicu od bonbonierky ti aj vyrazia mena/obrazok/logo co len chces...
Odpovedať
Profilova fotka
@sugarfree999 ahoj mozem sa ta opytat kolko vas to vyslo ?vyzera to suprovo ale musi to byt aj dost drahe vyzera to luxusne ...:)
Odpovedať
Profilova fotka
@sugarfree999 aj ja prosim info o cene :))
Odpovedať
Profilova fotka
@nijasuomi aku velkost si si dala tych magnetiek ? a budes davat vsetkym ?? diky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nijasuomi aa, do kolko dodali ? dakujem :) mas niekde prosim aj obrazok ? :)
Odpovedať
Ak mas v rodine zrucnum zienku so sijacim strojom, tak mozte vyskusat aj srdiecka site urobit.. Staci kupit alebo doma najst vhodnu latku, vatelin a levandulu . Tie srdiecka su pekne plus maju aj prakticke vyuzitie, takze namiesto toho, aby ich mole zozrali ony budu tie mole odpudzovat :) plus mam este v zalohe nazehlovaci papier, takze nase mena a datum nazehlim na kusok platna, prisijem par stehmi na hotove srdiecko a je hotovo..
Odpovedať
Profilova fotka
@janusa139 @bejata17 este presne neviem, este sme dohodnuti len telefonicky, ale cena za bonbonieru s 9 bonbonmi je okolo 7 eur,,, zalezi od druhu bonbonov.... ale da sa objednat aj taka ta plocha tabulkova cokoladka posypana vselicim, nazivo vyzeraju strasne super a tie stoja len 3-4 eura... ono je to hlavne velmi efektne a tie bonbony su naozaj prvotriedne, mala som tu cest ich uz dost vela zjest :-N
Odpovedať
Profilova fotka
A to budes mat asi malu svadbu neviem ale asi 120 ludom davat bonbonieru za 7 eur trochu moc aspon pre mna a to zijem vo Svajciarsku a beriem si Svajciara ale musim uznat keby ze mam malu svadbu a nablizsiu rodinu bratov a rodicov tak to ani to im doprajem ..:))
Odpovedať
Profilova fotka
@bejata17 mame svadbu len pre 30 ludi a rada im to doprajem. nebudu dostavat ziadne krabice s kolacovou vysluzkou a ziadnu flasu vina, takze ta bonboniera mi pride byt adekvatna.
Odpovedať
Profilova fotka
@sugarfree999 ahaa tak to hej to jasne to by som volila aj ja ono ked si to spocitas vyslusku nejku flasku a nejaky maly prezent tak to vyjde tiez nejak takto ale kedze my mame vacsiu svadbu a kolace musia byt ..patri sa aj vysluska ale pri takom pocte ludi ako mate vy ta bombonierka je uzasna ako nechutnala som ale uz vyzorovo skvelo ...urcite si budu tvoji najblizsi pochvalovat ..:)
Odpovedať
Profilova fotka
Diky baby, ale ako sme teda vyriesili moju dilemu :)? paci sa mi ta bonboniera, ale mame okolo 50 ludi, a budeme davat aj kolace, cize asi je to pre mna drahe.. myslite, ze tie magnetky (nie s nasou foto) budu fajn ?
Odpovedať
Profilova fotka
@janusa139 mas na vyber z velkosti od 5x5 cm do 10x10 cm. ja som si dala urobit 7x7, ak si to nakreslis na papier tak uvidis tu velkost, nam to uplne stacilo. text a farbu prisposobili nasim poziadavkam. na ich stranke maju okolo 80 navrhov. tento sme vybrali lebo sa na nas podobaju :) davame vpodstate na kazdu chladnicku jednu, na kazdy par zijuci spolu jeden kus. inac kazdemu osobitne. dala som si urobit este 5 ks ako rezervu. sak aj ja budem chciet 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nijasuomi diky a spravia aj 7x7, elbo tam maju len velkosti cca5x5 - 0,38€/ks cca6x5 - 0,40€/ks cca5x7 - 0,48€/ks cca6x7 - 0,56€/ks cca7x10 - 0,90€/ks dakujem :)
Odpovedať
ja by som dala magnetku... :) ... dlhsie vydrzi a bude to krajsia pamiatka... lebo deticky schrumaju cokoladu aj pernik naraz... a magnetku by nezjedli.... :)
Odpovedať
Profilova fotka
práve som našla prvé magnetky, ktoré sa mi páčia :-D Drevené srdiečko a vzadu to má magnetku :-)
Odpovedať
ja som za sladkost. urobi mi radost, zjem ju, nezavadzia doma niekde v sufliku...magnetku s fotkou, cudzim menom a nejakym datumom by som si na chladnicku isto nedala. casom by som ju isto vyhodila. to, ze som pozvana niekomu na svadbu neznamena, ze to chcem mat stale na ociach. je to den nevesty a zenicha ale isto nie moj. nepotrebujem si pripominat ze som bola niekomu na svadbe dalsich 5 rokov alebo aj dlhsie.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?