COKOLADKY RUMBA

Ahojte chcem si kupit rumba cokoladky, odlepit ten papierik a nalepit moj. ale neviem v akom programe a kde mam robit ten papier, aby sa mi na jednu A4 zmestilo viac tych obalov, nech to takto vytlacim, neviete mi poradit ako to spravim?
Odpovedať
@haely presne toto uvazujeme aj mi urobit.. na obal chceme napisat mena hosti ab6 to sluzilo aj ako menovka ajsladke prekvapenie..
Odpovedať
@alka9991 To by som tiez brala, namiesto menovky, ale vies ako robit ten obal?
Odpovedať
@alka9991 alebo možno aj nejakú inú čoko, aby mala zlatý obal, ale zatiaľ som takú nevidela. Neviete o niečom?
Odpovedať
Profilova fotka
@haely @alka9991 ...mozno sa vam ti bude zdat neprofesiponalne ale ja som si tak robila etikety na flase len vo worde...da sa tam vselico vlozit a potom som to vytlacila na specialny papier lepiaci, tak mozno vam to tiez tak pojde...
Odpovedať
www.mojasvadba.sk/blog/koldun1/album/...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my sme si robili vlastny obal presne na tieto cokoladky.. Najprv sme si nasli obrazok, ktory sa nam pacil, potom sme si napisali text, zmensili, nakopirovali na jednu stranu, kolko sa len voslo, dali si to vytlacit na kriedovy papier (vo fax copy vam ich aj orezu ak chcete). Bolo to vo worde, ale bolo dost zdlhave trafit sa do spravnej velkosti obrazkov. Zakazdym sme museli obrazok vytlacit, prirovnat a atd. Lepili sme to pomocou tenuckej obojstrannej lepiacej pasky :)
Odpovedať
@mony185 asi tak nejak to budeme robit aj mi ... moj drahy sa chcevyhrat aj s obojstankou. Len do kymsa trafime do potrebneho rozmeru.. budeme to robit systemom pokus -omyl.
Odpovedať
Profilova fotka
ked chces môžem ti take vyrobit :-)
Odpovedať
@koldun1 ahoj ako to vyrabas ty prosim ta?
Odpovedať
Profilova fotka
@haely ano :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ak u vas niekto ovlada nejaky 3D alebo 2D program, staci autocad da sa to lahko nakreslit a vytlacit do PDFka v realnych rozmeroch ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?