Čo dať rodičom ako darček na svadbe?

Profilova fotka
Ahoj dievčatá, mám dilemu. Neviem, čo dať rodičom ako darček alebo poďakovanie. Väčšinou sa dávajú obom rodičom rovnaké darčeky, ale to nie je v mojom prípade fér. Moji rodičia mi zaplatia svadbu, preto sa im chcem za to aj patrične poďakovať. Problém je s "darčekom" pre budúcich svokrovcov. Aby som to napísala nejak slušnejšie, tak nie sú moc milí a nezaslúžia si nič viac ako jednu cez hubu. Čo s tým?
Odpovedať
@renya3 tak rodicom by som dala vyrobit magnetku v tvare srdiecka ale vacsiu, aby sa ti do neho zmestil aj dlhsi text, cize podakovanie tvojim rodicom. A co sa tyka tvojich svokrovcov, kasli na to, ze si nezasluzia nic a dsaj im vyrobit male srdieecka s vasim datumom svadby a menami :-)
Odpovedať
Ja som upiekla rodicom,svokrovcom,starym rodicom aj krstnym rodicom a surodencom taketo podakovania s rôznym textom
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň Vyberte si niečo z našej ponuky v eshope . Je tam aj poďakovanie srdiečko s voľbou vlastného textu. Kľudne si môžete navrhnúť aj svoju predstavu. Jaroslav H.
Odpovedať
Profilova fotka
@renya3 ked si myslis ze si nic nezasluzia tak im ty nic nedavaj. Nech im da nieco tvoj snubenec. Preco im chces nieco davat ked si s nimi nerozumies?
Odpovedať
Profilova fotka
@trevoriasa On sám si s nimi nerozumie :-D A keby som to nechala na ňom, tak by som sa hanbila. A aj tak to nechal na mne, lebo on im nechce dávať nič alebo by im dal nejakú blbosť, lebo jeho vkus na darčeky nie je najlepší. (obyčajne im dáva napríklad pod stromček káble do auta a podobne) Asi im dáme každému nejakú fľašku s poďakovaním za priateľa. Radi si prihnú a jeho matka sa na nás nas*ala, keď sme pod stromček dali víno jeho otcovi, ale jej nie.
Odpovedať
Profilova fotka
@renya3 aha, tak to je. Ako chapem ze chlapi moc tym darcekom neublizia, ale vidis tvoj snubenec je prakticky ked im kupil kable do auta :-D :-D (robim si srandu).. Tak to vyrieste iba tou flaskou, mozte teda vino aj jednemu a druhemu a tam dajte nejaku etiketu s podakovanim a mate vybavene
Odpovedať
Nerozumiem, na co si komplikovat zivot. Tieto darceky pre rodicov, pre svedkov, pre hosti, pre neviemkoho - ja si take nieco z detstva a mladosti nepamatam. To zas niekto vymyslel a otrocky sa to kopiruje. Ked sa chces ty osobne podakovat rodicom za to, ze ti zaplatili svadbu, pripadne im nieco kupit, urob to sukromne. Svokrovci, aj ked ich nemas v laske, su stale rodicia tvojho manzela a obdarovat jednych a druhych nie, pripadne menej hodnotnym darom v ramci svadobnej hostiny, je trapne
Odpovedať
My sme tiež nič nedávali, po svadbe sme dali obom spoločnú fotku s nami do rámčeka :) ale ak chceš dať len svojim dala by som im niečo možno už doma, svokrovci to vidieť nemusia a teda im nemusíš nič dať ak je to taká situácia:)
Odpovedať
Tak nedávaj nikomu nič keď máš s nimi taký vzťah. Tvojim rodičom poďakujte niekde len tak v tichosti a máš po probléme. Určite by som im nerobila radosť , že by som sa im podlizovala. Ani náhodou. A preds nikde nie je napísané, že takú dary sa musia dávať..Aj tak nevieš či by si to aj nechali.. Len ty pekne poďakuj mamke a tatkovi a na ostatných sa vykašli ;-) Hlavne, kvôli tomu si nerob vrásky..
Odpovedať
@renya3 ak fakt mate take zle vztahy tak by som im nic nedavala. Tak ako ti baby radia, daj iba svojim rodicom a uz ostatne nechaj na snubncovi. Ak sa on chce podakovat nech neico on vymysli a ak nie tak to nechaj tak
Odpovedať
Profilova fotka
@renya3 tak ja taký problém zatiaľ nemám. Švagrina mi je ako sestra a svokra ako druhá mama, veľmi nám pomáhajú a berú ma za svoju :-) Veľmi si to cením a ma to teší, neviem si bez nich už predstaviť život a hlavne nie aj bez môjho budúceho. Plánujeme, že im dáme vyrobiť srdiečka s našou fotkou a vďakou a plus k tomu na svadbe chceme predniesť ďakovnú reč obom stranám rodičov :-)
Odpovedať
My sme dávali takéto srdiečka drevené. A také isté aj súrodencom.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?