Aký darček nahradí klasickú výslužku?

Budeme mat hosti za zahranicia a klasicke kolace a flasa (ak letia Ryanair-om) nebude prakticka vysluzka... aky darcek by to nahradil? Zaroven budeme mat aj hosti zo Slovenska..... nebude to diskriminacia ak domaci dostanu 'klasiku'? :-) Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@ar_kp Mohla by si im teda dať suché koláče alebo napríklad bonboniéru. My robíme netradičné bonboniéry, ale keďže sú z čerstvého ovocia a čokolády a bez konzervačných látok a chémie, vydržia rovnako ako klasické zákusky 2-3 dni a musia sa skladovať v chlade..
Odpovedať
na jednej svadbe rozdavali hostom taku srandicku: maly plosky kamienok natrety kvalitnou zlatou farbou a na nom bol napisany citat s datumom svadby a popisom kto kedy a kde mal sobas. napisane cimsi bielym. muselo to byt naozaj pracne, ale o to hodnotnejsie, kedze rucna praca je velmi cenena... mozno je to trapne, ale mne sa to v celku pozdavalo. sak jeden dali aj mne :)
Odpovedať
@matuskusnir ja moc nie som za taketo darceky, su to proste lapace prachu, verim ze pre novomanzelov je nieco taketo pekne ale co s tym ti hostia?pridu domov a daju to na policku pripadne zalozia do sufliku a uz si na to nespomenu a zbytocne vyhodene peniaze, cas alebo snaha.... ;-)
Odpovedať
@ar_kp my budeme dávať magnetky s našimi menami a dátumom svadby.A pre detičky budeme dávať bublifuk :-) Tiež máme podobnú situáciu, veľa cezpoľných hostí a zákuskov a vína budú mať dosť na svadbe...mne sa tento zvyk dávať darčeky páči ;-)
Odpovedať
Napadlo ma...CDcka s vyberom hudby kt sa bude hrat na svadbe.... tam je ale problem ci to je legalne.... nasla som jednu westranku, kde to robia legalne, len to aj dost stoji a vyber pesniciek je limitovany.... http://www.mixpixie.com/ Taketo nieco podobne by som chcela......
Odpovedať
@ar_kp super nápad ;-)
Odpovedať
Jednoznačne odporúčam netradičný a originálny darček dajte si vyrobiť nástenné hodiny z vašou svadobnou fotkou a tie hodiny podarujte ako výslužku tu sa to dá objednať Výborný nápad sú hodiny z obrázkom niečoho čo miluje napríklad s tvojou fotkou :D alebo čo ja viem ak je rybár tak fotku jeho najväčšieho úlovku :) tu sa to dá objednať http://hodrexshop.sk/reklamne-hodiny/... už som o tom niekde písal fakt super vecička .
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som im dal na konci svadby balicek s napisom First Aid a v tom suche kolaciky, ktore by priamo na to boli robene a zabalene este v peknom sacku. Keby som ja letel z takej svadby, tak v lietadle by som si riadne pomastil brucho i s 3-4 fajnymi kolacikmi a pospominal si, ako som sa par hodin dozadu super zabaval. A ak chces este spravit big prekvapko dohodol by som sa s fotografom, ze ti narobi spolocne fotografie s danymi ludmi a zabezpeci, aby boli vyvolane este pocas svadobneho dna. Vecer to vsunies do baliku a s primeranymi slovami im do odovzdas aby nemali zaujem nahliadnut do balicka. V lietadle pocas basty, najdu kolaciky i fotku a myslim si, ze ich to riadne rozveseli. Apropo fotka vobec nemusi byt extremne velka, ma to potesit a rozveselit pocas letu, ak to samozrejme i za letu otvoria a ak nie, tak doma to zistia urcite. Taka sluzba ta urcite nebude stat 10-15 eur ale pokial chces spravit nieco netradicne myslim, ze toto bude ono a rozhodne to nezaziju na hociktorej svadbe.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?