Akú vekosť krabíc na výslužky?

Babenky, akú veľkosť krabičiek ste volili na výslušky? 270x190x95 mm je to klasika alebo sú aj väčšie? Sa mi to zdá malé :/
Odpovedať
Profilova fotka
@lienkaam my budeme mat 20cmx20 cm zhodli sme sa na tom ze aspon to bude vyzerat ze je tam toho plno lebo ked dam 30 ks zakuskov do velkej krabice vvyzera to sprosto ze tam nic neni. a komu budem chciet dat viac zakuskov dam mu 2 krabice :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
My sme davali 19x19cm a uplne to stacilo. Bolo to akurat.
Odpovedať
Profilova fotka
@miyajima a kolko zakuskov tam voslo?
Odpovedať
Profilova fotka
@marfushik To takto tazko povedat, kedze sme nedavali klasicke zakusky ako vysluzku. Nasi zahranicni hostia ktori cestovali naspat autom dostali moravske svadobne kolace a bratislavske rozky (nic kremove co by sa mohlo pokazit). A slovaci zase dostali nemecke speciality - drazdansku stollen a baumkuchen.
Odpovedať
my budeme mat 27x18x8cm a davame max. 15 zakuskov a kusok torty
Odpovedať
Profilova fotka
@lienkaam a nevedia vám urobiť výslužky tam, odkiaľ si kupujete zákusky? nám to tak robia, že budeme mať už pokrabicované výslužky po 15 zákuskov, aby sme sa s tým nemuseli už na svadbe babrať :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No ja dokonca uvažujem nad rozmerom 18,5 * 13.5 - mám v pláne dávať menšie výslužky. Myslím, že po svadbe už nemá moc ľudí chuť na ďalšie prejedanie sa :) alebo sa mýlim?
Odpovedať
@bambula271 Presne súhlasím s tebou. Aj tak neviem, čo je to za sprostosť tieto výslužky. Veď nato ideš na svadbu, aby si sa tam najedla a napila a nie ešte doma... my vždy celé výslužky rozdáme alebo aj vyhodíme, pretože už nato nemáš chuť, keď to tam zobkáš celý večer.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?