Ako ste vyriešili výslužky na svojej svadbe?

Ahojte nevesty, kde ste kupovali fľaše na výslužky? Nemám na mysli klasické fľaše s alkoholom skôr nejaké menšie fľašky napr.vínka..Alebo..ako ste to riešili vy? :-|
Odpovedať
ahoj, my kúpime normálne flaše z obchodu a vymeníme etikety :-) na hostinu budeme mať stolové víno v krčahoch
Odpovedať
@zabka88 Jeej ahojky neviem či som Ti minule odpísala na IPKU:) ak nie ospravedlňujem sa :) Ako pokračuješ s prípravami?
Odpovedať
@orieska325 uff, finišujeme a už to začína byť dosť stresujúce.. čím viac chystáme tým viac otázok a ďalších "maličkostí" sa ešte objavuje.. a ty teraz riešiš výslužky? inak tiež sme zavrhli tvrdé, víno sa nám zdá aj cenovo prijateľnejšie aj viac ľudí ho môže..
Odpovedať
@zabka88 No veď to..my sme si zatiaľ dali len úlohu doriešiť alkohol do konca roka a zvyšok budeme až po novom roku..tak preto zisťujeme..To Ti verím že už to začína byť stres veď sú to už len 2. týždne:) mne sa dneska 1 x snívalo o svadbe a to mám ešte kopec času ale tak stresujúci sen..no čo Ti poviem, nemala som šaty.. a už hral organ a trebalo ísť pred oltár :)))))))))))))
Odpovedať
@orieska325 neboj, to sa ti ešte len budú snívať iné haluze ;-) a alkohol riešite aj na oslavu či len výslužky?
Odpovedať
máš skúsenosti zo zlými snami? :-D :-D :-D no ten alk na oslavu sme už rozbehli a teraz rozmýšľame čo s výslužkou..budeme mať cca 120 ľudí takže..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?