Ako odliepať etikety z vína?

Profilova fotka
Kupili sme si vino, na ktore chceme lepit vlastne etikety. Ma niekto tip, ako ich odliepat aby to slo lahko a neostavali pozostatky na flasi??
Odpovedať
dať odmočiť do vody? :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lienka.7 aj to som skusala, ale aj tak stavaju casti na flasi a nejde to cele dole
Odpovedať
@katka8855 my sme nechávali celú noc odmočiť a potom zliezli krásne :-) kde tu ostali malé časti, tie stačilo trošku kartáčikom :-)
Odpovedať
Ano skus nechat vo vode celu noc a zidu pekne same :)
Odpovedať
ja som ich nechala tak a iba prelepila etikety, kupovali sme víno podľa toho aby sa dala prelepiť, aby neprečnievala, jednu som zobrala do obchodu a porovnávala
Odpovedať
mi to slo velmi tazko, no zkratila by som si trabene, keby do vani s vodou, kde som mala namocene fliase cez noc, som dala Jar. Napadlo nas to az neskor :D Potom si zoberes noz a skrabes....robi to krasne nechutny zvuk ale ide to dole dobre. Osvedcilo sa mi, ze tym nozom flasu skrabes pod vodou. Vo vani sa nam potom urobila veeelka pena, tak aspon bol kopec srandy. :)
Odpovedať
ahoj, my ked sme dostali flasku zo svadby, tak som videla, ze sa povodne etikety neodliepali, ale mladomanzelia tam na tie povodne nalepili svoje svadobne etikety a nebolo presvitat cez ne :)
Odpovedať
Profilova fotka
lenze ja mam etikety s priesvitnoiu foliou a len vzor vidno, takze musim davat dole
Odpovedať
my sme mali kúpené víno od matyšáka naflašované a bez etikety, takže potom sme si nalepili len tiež naše :) mala som o robotu menej
Odpovedať
Profilova fotka
Ja keď potrebujem očistiť fľašu od etikety dám ju najprv odmočiť do vody nech zlezie ten papier a to čo zostane tak dávam dole tak, že si dám na vatový tampón olej a tak to zošúcham dole a keď ani tak nie, tak potom jedine riedidlom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ten zvysok lepidla co ostane na flasi ide pekne dole benzinalkoholom. Dostanete v lekarni, su aj mensie balenia za par eur :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@antamauru a je te benyzlalkohol overeny? lebo uz som skusila vsetko mozne a nic z toho.
Odpovedať
Profilova fotka
@katka8855 my se s tym umyvali z lekarenskych flasi etikety ( tiez lekarenske )teda to lepidlo co ponich ostalo potom sa flase sterilizovali a znovu pouzivali. Ale je mozne ze to zavisi od typu lepidla, na hento nam to fungovalo. Ja ale pisem o benzinalkohole, tak to nepoplet lebo benzylalkohol je nieco ine ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Zavisi od druhu etikiet, niektore dnes uz len tak lahko nejdu. Treba si vopred pytat na svadbu take aby sli dole :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?