Vybavenie civilneho sobasu

Ahojte, prosim Vas neviete mi poradit - vybavim so snubencom termin na sobas na matrike, aj ked momentalne nemam u seba rodny list? Snubenec samozrejme ma, ale ja ho mam pravdepodobne asi doma, tam kde mam trvaly pobyt. Dakujem za kazdu jednu odpoved :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Rodny list potrebujes, drahý ten svoj nevedel nájsť, tak si musel vybaviť druhý. Asi som ta nepotešila, možno sa s tou pani na matrike bude dať dohodnúť, že by si ho potom dolozila ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Bohužial, bez rodného listu to nejde. Do žiadosti vypisuješ okrem iného údaje z rodného listu, ako rodné mená rodičov či poradové číslo tvojho zápisu v knihe narodení.
Odpovedať
To bez neho veru nepojde. Isto to bez neho nevybavis. Ako ti uz baby vyssie pisali, do ziadosti sa pisu infosky aj z rodneho listu ale tak nechapem ako si tam mohla bez neho aj ist. Vsak si dopredu zistim co mi je treba aby som nemusela chodit hore dole ako sa ti to prave v tej to veci stalo.. Treba si najprv veci pozistovat a potom sa do nich hrnut
Odpovedať
@dajla na urade som nebola, preto som sa pytala najskor aj tu .. mimochodom, termin sa da zajednat dopredu aj bez neho a telefonicky - ale oficialne treba prist s rodnym listom a listiny podpisat .. Aj tak sme sa rozhodli pre sobas v inom meste, a to uz budem mat - dufam - vsetky doklady pokope.... V kazdom pripade dievcata - dakujem za odpovede :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?