Obrad v Muzeálnej záhrade v Seredi

Profilova fotka
mali ste niektorá svadbu v muzeálnej záhrade v seredi?
Odpovedať
Profilova fotka
@satanka1 my tam budeme mať teraz v máji. Vy ste mali nakoniec tam? Aké to bolo? Ako to prebiehalo? Potrebujem o tom hroooomadu informácii, lebo aj keď máme 56 dní pred, už teraz mám stres ako v deň Dé :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@mon777 ahoj,my sme boli velmi spokojni...obrad bol uzasny.my sme to mali trosku ine,pretoze pre oboch to bola druha svadba.pani Vavrovej som hovorila,aka je situacia,ze kazdy z nas uz ma deti,aby nam v nejakom prihovore nepovedali nieco co sa nehodi.Velkym prekvapkom pre nas bolo,ked sme poculi tie nadherne slova...bolo to krasne,dojimave.My sme boli s obradom maxim.spokojni.Vsetko bolo tak ako sme chceli.Krasne spievali,aj hrali,dostali sme pohare...aj nastup sme si mohli urobit ako sme chceli.ja maximalne odporucam.spytaj sa co potrebujes.
Odpovedať
Profilova fotka
@satanka1 To ste ozaj dostali od nich poháre? :-) To je milé. A to dávajú všetkým? Lebo ak áno, nemusím hundrať, že drahý so mnou nechce ísť pozerať nejaké do mesta :-D A čo by ma tak zaujímalo, je prakticky všetko. Ako to celé prebieha, nejaké príhovory či sú a ak sú, tak aké. Či im máme o našom vzťahu niečo povedať, aby to bolo šité ako na nás (ako píšeš, že urobili vám) a ako dlho to trvá a celkovo všetko :-D :-D Povedali nám, aby sme tam v apríli (mesiac pred svadbou) ešte skočili na matriku, ale absolútne netuším, čo si tam máme doniesť, či vôbec voľačo a tak :-D Som z toho celá nesvoja, normálne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mon777 dostali sme pekné poháre so swar.kamienkami na šampanské..také som chcela objednať a potom mi jedna baba písala,že ich dostali..tak som neobjednala..oni o tom nikomu nehovoria,aj ja som to vedela len od tej baby.No s tým,čo budú hovoriť to neviem...ja som tej pani vavrovej povedala o našej situácii,aby nám nepovedali niečo nevhodné..keďže sme neboli úplne bežný párik. trvalo to okolo pol hodinky...ale neviem...ťažko odhadnúť čas v takej chvíli..určite budeš spokojná
Odpovedať
Profilova fotka
@satanka1 Ahaa. A aj vy ste tam mali prísť mesiac pred obradom? Lebo fakt neviem, čo by chcela preberať a tak, že či nebudeme mať niečo doniesť. Vy ste to mali ako? Aj vy ste tam boli mesiac pred?
Odpovedať
Profilova fotka
@mon777 ja som tam bola 2x a vždy sama..neviem,nič sme neniesli...občiansky môj a muža som nahlásila...povedala mi,kde máme vo svadobný deň čakať,asi ako to bude prebiehať a hotovo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@satanka1 tak ja som s ňou väčšinou komunikovala mailom. Tak sme si dohodli deň svadby a potom sme sa tam raz len tak zastavili, keď sme šli okolo a dohodli čas a vtedy nám bolo povedané, aby sme sa tam zastavili ešte mesiac pred. Tak uvidím. Nedalo mi to, tak som jej akurát písala mail, že či máme niečo dotrepať, alebo nie a kedy by sme sa tam mohli v apríli zastaviť, keďže je tam tá Veľká noc a asi budú čerpať aj nejaké dovolenky.
Odpovedať
Profilova fotka
@satanka1 A ešte mi napadlo...výzdobu majú vždy tú istú, že?? Len obyčajnú bielu, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@mon777 Ahoj, tiez tam budeme mat, ale boli sme tam aj na obrade a bolo to uzasne.Zahradka nadherne pripravena pre udalost, biele stolicky, a cerveny koberec ak sa dobre pamatam. Papierovacky mame vybavene, a pani vravela ze staci ak tam pôjdeme 10 min pred obradom :) no ja sa tam este tiez stavim tak mesiac pred svadbou. Pohare ani nebudeme kupovat, pretoze ozaj nadherne tam dostaneme.To dostava kazdy. Oni rataju taku hodinku na celu ceremoniu obrad + fotenie, aby tam bola aj nejaka ta ,, prestavka,, medzi obradmi. Uz len dufat aby bolo pekne pocasie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mon777 to je v pohode,ona je veľmi milá...všetci ju veľmi chválili..teda nevesty a naozaj je veľmi zlatá a nás všetkých aj svadobčanov veľmi prekvapil ten príhovor,že si to nachystali tak pre nás..krásne to bolo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mon777 noo..oranžovo biele to tam bolo..koberec a neviem ešte niečo..veľmi pekné to bolo..s ničím nemáš starosť..len prídeš,vydáš sa a odídeš :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyflybird my sme mali svadbu o 16-tej a prišli sme 5 minút po...teda svadobčania tam boli..len my nie :-) :-D ale v pohodke
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@satanka1 :-D :-D :-D :-D :-D :-D Preto sa pýtam, lebo my budeme mať farebnú svadbu, tak by bolo pekné mať tam nejaké farebné prvky...ale v konečnom dôsledku mi to pomedzi slzy bude asi aj tak jedno :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Inak pozerala som fotky...bola to krásna svadba :-) Autíčko ste mali od Čačaného, však? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@satanka1 5 minut to je v poho , tiez sme chceli o 16:00 ale uz to bolo obsadene tak sme si to dali na piatu hodinu
Odpovedať
Profilova fotka
@mon777 je to tam také pekné,že ti to bude naozaj jedno a už by tam bolo toho asi veľa ja..keby si ešte niečo pridala...inak bolo tam okolo tej svadby kopec ľudí z úradu ..a fakt som z nich mala pocit,že im na tom záleží... ženícj nech si vezme vreckovky do vrecka,..lebo sa bude veeeľmi potiť v tom saku..pečie tam slnko rovno na hlavu...ale lepšie ako keby pršalo :-) a áno..auto bolo od Čačaného :-P poznáš? @ladyflybird o 17 tej je super čas :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Inak napadla mi ešte jedna otázka :-D Ale na tú by mi odpovedala hociktorá nevesta...každý sobáš či už cirkevný alebo civilný sa zverejňuje aj v mestských novinách, nie? Lebo by som si chcela odložiť ten "článok". Kamarátka napríklad doteraz schováva v albume text z miestnych novín, kde píšu o narodení jej malého :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@satanka1 teplo ste mali pekelne :) ale bolo to krasne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@satanka1 drahého kamarát :-D teda tato jeho kamaráta.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?