Tréner Jozef Mikle a vaše skúsenosti

Profilova fotka
Baby, rada by som Vas poprosila o akykolvek nazor alebo najlepsie skusenosti s tymto osobnym trenerom. Rada by som sa pred svadbou dala dokopy, ved predsa sa blizi aj leto......na svojej stranke ma len super ohlasy, no nasla som na nete aj nie velmi dobru reakciu. Budem rada, ak mi napisete cokolvek viete. Dakujem ;-)
Odpovedať
1
2
12
Ahoj, ja som mu písala, že by som chcela jedálniček od neho. Potom mi volal, pýtal sa ma na stravu, výšku, váhu, na možnosti cvičenia, zdravotné problémy. A po zaplatení mi poslal jedálniček čo mám kedy jesť a čo cvičiť. Tie výsledky závisia od toho, či naozaj dodrźiavaš, čo ti povie. Ak nie, aj ten najlepší tréner a výživový poradca bude mať zlé referencie..
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy_ms po zaplateni? Som myslela ze je to zadarmo nie? A kolko si platila?
Odpovedať
Za vypracovanie jedálnička 50€. Máš v tom tú prvú konzultáciu, jedálniček s cvičením a ešte jeden telefonát tuším po mesiaci.
Odpovedať
@lucy_ms a vidis vysledky jeho dodrziavanim? ja som mu platila 65 e cca pred dvoma tyzdnami:)
Odpovedať
@mikinakikina 65€? fuuha, žeby dvihol cenu? No takto ti poviem. Ja som to od začiatku nedodržiavala, ako som dostala ten plán. Bola som chorá, nechcelo sa mi, atď atď :) lenivosť moja nado mnou víťazila. :-D ale teraz sa na tých 70% stravujem tak, ako mi on povedal a výsledky na sebe vidím. Vynechala som všetko sladké, slané, vyprážané a pečivo sa snažím jesť minimálne. A necvičím pravidelne. Neviem, koľko som dala dole kg, lebo som sa nevážila a ani nejdem - nemá to zmysel. Ale obliekla som rifle, ktoré som nemala na sebe cca 3/4 roka. Takže to bude mať niečo do seba :-) a odporúčam tie proteíny, ak ti ich písal. Pijem ich len s mliekom aj na večer a je to fakt super vec :) a aby som nezabudla, stravujem sa tak normálne, zdravo cca mesiac a pol :-)
Odpovedať
@lucy_ms no kupila si si vsetky proteiny? Ja som mala este svoj stary, ktory nestal malo, tak som ho dopila,akurat teraz si idem kupit, co odporuca on...:),toho peciva je tiez hojne na mna,aj porcie som znizila na polovicne...vahou neviem ci klesam dole, ja uz nemam z coho, skor dufam, ze sa zbavim este zbytocnych tukov:)a ten trening co mi poslal na prvy mesiac trening celeho tela a potom striedanie...horne partie a dolne partie...co poslal aj asi tebe...no podla fotiek, ktore dava na svoj web page,tykajucich sa tych zmien, velmo im az tak neverim, ze za par tyzdnov sa stravou tak vymakaju:)
Odpovedať
@mikinakikina Ja ani neviem už, aký mi dal tréning, ale asi na celé telo. Len ja mám poškodené väzivo na pravom členku, tak cvičím len koľko členok dovolí a nie všetko. Podľa mňa sa dá vyšportovať si telo tak, ako to má on tie baby na stránke, ale to je naozaj striktné dodržanie stravy a 3-4 hodiny v posilke min 4x do týždňa. Čo sa týka stravy u mňa, tak môj problém bol v tom, že po obed som dodržala všetko, ako sa má a potom som jedla už málinko. tým som si zaškrtila bazálny metabolimus a telo ukladalo každú blbosť. S tou jeho stravou sa to snažím nejak napraviť a tie proteíny sú do toho pecka a neskutočne mi pomáhajú. A proteíny mám Hypro 85 - čokoládové :)
Odpovedať
@lucy_ms tak ja si idem teraz kupit ten protein:)tak ti drzim palec, nech ti to ide v tom jedeni:)a kludne mi napis vysledky:)ja zatial necelee 2 tyzdne bez prehreskov:)
Odpovedať
Profilova fotka
holky a co bolo v tom jedalnicku?ja som nad nim tiez rozmyslala,ale po tych vsetkych moznych diskusiach uz neviem ci sa mu ozvem..mam jeho jedalnicek od jednej holky,ale pocula som ze kazdej druhej posiela ten isty,tak som zvedava co tam mate vy,hm?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, neviete do IP hodiť aspoň príklad jedálnička p. Mikle zvyšuje cenu skoro každý mesiac som na MD a momentálne nemám nato ale potrebovala by som dať dole cca 8Kg.
Odpovedať
@marselka888 no tvaroh,cottage cheese,biely jogurt...ale tvaroh a cottage omiela v kazdom druhom chode:)
Odpovedať
@tamaska ak ces posli mi email na teba a ja t poslem v zaklade rovnaky jedalnicek od trenera, s ktorym som trenovala cca pred dvomi rokmi:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no presne tvaroh,jogurt,cottage,prsicka na vode,brokolica,ryby,tofu...zda sa mi ze to nakaze kazdej jednej holke...
Odpovedať
@marselka888 grecky jogurt,cokolada az po mesiaci,aj soja na vode,aj pangasius:)))kazdej posiela to iste len v inej cene:)
Odpovedať
Profilova fotka
a aby som nezabudla,zapit to vsetko treba Luckou :) no asi tak chcela som mu napisat,ale kaslem na to,nasla som nejakeho starsieho trenera vola sa Karabinos,nepoculi ste o nom?ten ma viditelnejsie vysledky ako Mikle,pracuje naozaj s obeznejsimi ludmi,nie ako Mikle s holkami co su chude a chcu byt este chudsie,nemate s nim niektora skusenost?
Odpovedať
@marselka888 o Karabinosovi som pocula, ma vela prispevkov v casopise muscle and fitness...cca 2 tyzdne dozadu som pozerala video s nim, mal nejaku otvorenu diskusiu...jeho vysledky boli uzasne do slova a do pismena...dokaze pretvorit ludi aj nad 50 rokov, dokonca mal pána nad 75 rokov, s ktorym bol na nejakej sutazi...ak sa mi podari ziskat link na tu relaciu hodim ho sem....a na margo mikleho, ano ta lucka sedi na 100%... v januari mi pisal cenu za jedalnicek 49e, v maji uz 65 eur...v telefone mi vravel, ze jeden osobny trening, co stoji nad babou stoji 70 eciek/1 trening....pokial by som vsak mala pri tvorbe jedalnicka ocakavat za tu cenu individualnejsi pristup, mozem zabudnut....mne kecal v pripade dalsej konzultacie o nejakom liste resp. ziadosti overenej notárom, co som akoze nepochopila, o com kecaaa,ale dobre....momentalne som v tretom tyzdni jeho jedalnicka a no neviem:) uvidime....
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy_ms Prosim Ta, mozes mi napisat ake proteiny odporuca a ako ich uzivat? Ja sa snazim zdrvo stravovat no nejako sa mi nedari dat tych 5gk dole :-S ale citala osm ze tieto doplny pori strave a cviceni pomahaju....Dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy_ms Prosim Ta, ja som uz platila za jedalnicke a upravu na jednej stranke no nic mi to nedalo, len to co precitam aj na nete :-( Nemohla by si sa podelit cca o zlozenie toho jedalnicka, velmi by mi to pomohlo, lebo mam nejake spomalene travenie a do sadby by som chcela tak 4-5kg dat dole, neviem sa rozhybat asi mi treba napomoct nejakou insporaciou v strave. Vopred krasne dakujem x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tamaska Presne tak ,tiez nechcem vysolit takmer 70eur niekomu, kto mi poradi co robit a aj tak to je len v mojich rukach... :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@mikinakikina Asi na to treba kaslat, vytvorme si nejaky jedlanicek (hoci podla Mikleho) a skusme ho dodrzat ako bude v nasich silach a moznostiach. Ja sa sazim aj teraz jest viac menej zdravsie, ale asi mam pomaly metabolizmus alebo nieco s travenim, lebo som syta aj ked sa zobudim :-| nepotrebujem vela chudnut, len chcem byt spokojna so sebou k tomu mi chyba tych 4-5kg na cca 4mesiace......tak si nejako pomozme.....lebo ten tener z nas len prachy vytaha a pred svadbou sa kazde euro zide vsak? :-D
Odpovedať
@bendelacik ak ces, posli mi meail a ja ti preposlem jedalnicek co som posielala kolegynke vyssie...v zaklade ako od mikleho...aj by som vravela ze o trosku benevolentnejsi ;-) ;-) myslim, ze ten od mikleho je ucinny urcite u bab, co maju co hadzovat a ja sa potrebujem zbavit uz len zbytkov na sebe a nejde to...viem ze velku ulohu zohrava aj strava, no uvidime po dvoch mesiacoch...ci mu na jho web page hodim svoju foto s mojou premenou:)))
Odpovedať
Profilova fotka
@mikinakikina uz som nasla tu Karabinosovu prednasku,aj som mu pisala a za vypracovanie stravovacieho a treningoveho planu chce 70 eur,co je dost,no ja neviem ci mam za to dat take peniaze,aj ked ma skvele vysledky... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@bendelacik ja som na tom podobne tiez by som chcela4-5 kil dat dole a tiez mam uplne spomalene travenie,citala som ze ho treba rozhybat castym stravovanim v mensich davkach no a ak chces tak ti tiez mozem poslat na mail jedlnicek od Mikleho pre porovnanie s tym co ma mikinakikina :)
Odpovedať
@marselka888 no on v tom videu hovori, ze ak niesi z NT, tak mas 2 hod stravene s nim, co ti len ukazuje ako cvicit...tak neviem...no ja uz som vsade dala tolko penazi, ze 70 e je este v pohohde...zase to ber z inej stranky....je to investicia do seba samej...:)
Odpovedať
Profilova fotka
@mikinakikina no ano aj to som si hovorila,len pri mojom ubohom plate sa snazim usetrit kazdu korunku na svadbu ale rozmyslam ze si nieco odlozim bokom na ten treningovy program...a zacnem makat na sebe,svadbu mam v novembri tak sa hadam stihnem dat nejako dokopy :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mikinakikina Dakujem krasne.......posli mi to prosim na: bendelacik@centrum.sk Ja som sama zvedava ako to bude dodrziavat, tiez potrebujem zhodit kila co som nabrala pocas zimy....lenez je tiez tazsie stravovat sa samostatne ked byvas s rodinou v dome kde sa proste denne navari klasicka domaca strava....tiez zboznujem sladke, no skusam sa vyhybat tomu a vypustila osm pecivo tento tyzden, tak osm zvedava ci to vydrzim 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marselka888 Super dakujeeeeem :-) kludne posli na: bendelacik@centrum.sk Uvidim co to bude a ako sa toho budem drzat....Snad za 3,5 mesiaca sa to pohne, ved sa blizi bikinova sezona tak nejako sa uz len donutime :-D
Odpovedať
@marselka888 :)chapem, je to tazke, no neviem, tak do novembra je este kpec casu a teraz je leto...pojde to lahsie ako v zime:)
Odpovedať
Profilova fotka
@marselka888 Do novembra casu dost....a isto v lete nieco zhodime aby sme nejako vyzerali v plavkach...tak urcite budeme mat motivaciu a potom to uz len nejako udrzat, ja mam ale problem, ze ked osm v strese priberam aj zo vzduchu :-.
Odpovedať
@bendelacik uplne chapem...preto sa stravujem doma separatne nezavisle od clenov nasej rodiny:)je to dalsi financ,ale co neurobi clovek pre krasu....raz som citala, ze chut a sladke ti zazenie ovocny caj bez cukru samozrejme:)jedalnicek mas poslany
Odpovedať
1
2
12
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?