Prosím pomôžte, nezmestím sa do šiat! :(

Profilova fotka
Ahoj zienky prosim pomozte neako co mam robit narastlo mi brucho,zaludok a boky :(( a nemestim sa do siat vyzerato to otrasne hore na chrbte mam pri uviazani siat faldy...prosim poradte nieco overrne co mi pomoze zhodit..a strasne ma nafukuje ;( nevim co tabletky na chudnutie alebo aerobic alebo zumba alebo posilovna ? :(
Odpovedať
1
2
@love232 Zalezi od toho kedy mas svadbu, hm?
Odpovedať
Cambridge diet :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ullala septebri :(( ale ja vseobecne ani nepeiberam len mi noky a bruvho raste :( (niesom tehu ) boky mam po porode ale ako sa ich zbavit?
Odpovedať
@love232 uprav stravu a zacni cvicit aspon kazdy druhy den.
Odpovedať
Profilova fotka
@leak61 co to je pozeram na internete ale celkom nechapem..
Odpovedať
Profilova fotka
@ullala len toto ja nelubim zeleninu a neviem si dat taky normalny jedalnicek
Odpovedať
@love232 vyhoď z jedálnička múku, sladkosti, celkovo vyprážané a mastné jedlá. Zarad vela ovocia a zeleniny + keď pridáš nejaké cvičenie, napr. Jilian Michaels, tak schudneš a vytvaruješ si aj postavu. No chce to pevnú vôľu! Veľa šťastia :-)
Odpovedať
@love232 ahojo citaj toto forum http://www.mojasvadba.sk/forum/nevest... je tam vsetko o chudnuti... hlavne vyrad vsetko pecivo pecene kolace zakusky knedle zemiay ryzu a vela cvic.. ja som akto dala 9 kil dole za 2 mesiace
Odpovedať
@love232 ked nelubis zeleninu kup si pšeno a pouzvaj ho ako prilohu
Odpovedať
Profilova fotka
pozri si na WAU relaciu Extremne premeny - Nevesty :-) je tam vela dobrych rad ohladom stravy aj cvicenia
Odpovedať
Profilova fotka
@nikushka2521 dakujem a co mam teda jest? ;) ani ryzu? Pfuu ja neviem :((
Odpovedať
ryza a zemiaku maju vela skrobou.. ale tak ked si das minimum tak hadam nevadi.. ja som hento vsteko vysadila co som ti pisala a padali mi kila jedno za druhym ani newiem ako..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@love232 absolutne si nerob hlavu....do septembra je este riadne vela casu.....nemusis ist na take uplne prisne stravovanie.....pozri si tu temu co ti pisala nikushka, tam to rozoberame....
Odpovedať
@love232 Ahoj :-) Mozno sprosta otazka, ale nechces ine saty? V ktorych sa budes citit dobre aj s tymi kilami? Ak nie, neboj do septembra das dole, rob presne tak, ako ti baby poradili! Zmen stravu, viac sa hyb a pi vela tekutin. Ale nestresuj sa pri tom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@love232 ahoj, ja neviem nejest ...:)ale behom 3 mesiacov som dala dole 5 kil a trosku vyformovala postavu takto...vyhodila som uplne sladkosti....ak uz mi doberalo, tak som si davala ovocie vela, vela...vyhodila som muku....cize pecivo...miesto toho som si dala knackenbroty...a vela zeleninky...no a do toho chodim minimalne 3 krat do tyzdna cvicit..bud posilnovna, alebo fantastickena nohy, boky a zadok je Jumping ....vyskusaj
Odpovedať
Daj si jilian michaels, cvic a uvidis ako ti to paradne pojde dole
Odpovedať
Profilova fotka
kila zidu dole pomocou NOrbi Update a postava sa vyformuje ak si pomozes s Jillian Michaels alebo fitnessblender.com .. odskusane cvicenia a naozaj pomahaju
Odpovedať
Profilova fotka
Pri chudnutí treba piť veľa vody, na čo sa niekedy zabúda. Najlepšie s pridaním citrónovej šťavy. Vždy pred jedlom veľký pohár (nápoj by mal byť teplý, nie horúci). A spať aspoň 8 hodín. Pohyb a dobrá nálada to násobí. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marienkakf totizto toto su moje 3.svadobne a tie predtym mi nevyhovovali chcela som snehovobiele a tieto co mam su proste dokonale nadherne...ale jasne ak sa mi nepodari do nich schudnut zaobstaram si ine...len som taka smutna zo seba ..napr teraz mi je dobre rano niesom nafuknuta tak sa necitim ako vagon ;)
Odpovedať
@love232 tak mozno robis dieteticku chybu a jes nieco, co ti nesedi, alebo jes nespravne.. Skus sa nad tym zamysliet.. :-) A cvicenie ozaj pomaha,akekolvek,aj pri nafukovani :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@love232 ja mam osvedcene jest pravidelne 4x denne, vyradit sladkosti - daj si ked tak med, alebo nejake ovocie, alebo susene ovocie a taktiez netreba prilohy ako zemiaky/ryza/cestoviny a nahradit ich zeleninou alebo ak teda nie si zeleninova, tak aspon natur ryzu alebo celozrnne cestoviny. vela pit vody a nesladenych cajov, aj odvodnovacie su dobre. kavu moc netreba, zadrziava vodu v tele, takisto ako aj soľ.. ale hlavne NEHLADOVAT!!! ak nebudes jest, len sem-tam, telo sa nastavi do "nudzoveho rezimu" ,lebo bude vyhladovane a to znamena, ze ked mu das nejaku porciu jedla potom,bude si z neho ukladat zasoby, pretoze sa bude bat, ze tak skoro nedostane "jest".. chapes? hladovka je najvacsia hlupost!! bacha na to... no a ja som cvicila zumbu, je uzasna a zabavna :-) taktiez plavanie je super, ak nie si nejaký extra behací a posilňovací typ. no budes musiet take dva tyzdne vydrzat, kym si na to zvyknes, ale potom to bude uz super, uvidis ;-) vela stastia, budes krasna vo svojich vysnivanych sateckach, neboj sa 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@diamontko dakujem kraaasne moc ma to povzbudilo...dufam ze to zvladnem...dnes napr rano som si zaliala vlocky s mliekom na chviilocku zasitilo no ochvilu zas hladna :( rozmyslam ze si kupim rocnu permanentku do posilovne ale to co ma vijde permanentka to si mozem kupit nove saty...drahý mi hovori ze tak budem aspon dotlacene schudnut ked sa nemestm do siat a budem mat dopredu zaplatenu posilku...a ze to robim pe seba aby som sa citila dobre...len jaa mam pocit ze mne ani to cvicenie nepomoze...ked ja by som chcela vidiet rychle vysledky..
Odpovedať
Profilova fotka
@love232 mas roztiahnuty zaludok,treba trosku stiahnut-on si zvykne ;-) a ranajky by ta mali zasytit,ja by som si k tomu dala este aj kusok tvrdeho syra a jablcko,alebo aspon na desiatu :-) ak potrebujes len spevnit nejake partie,tak ti posilovanie zrejme pomoze,ale ak to budes robit s nechutou a nasilu,tak necakaj zazraky,mna to tiez nebavi,skor tanec.a prave preto preferujem zumbu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@diamontko no aj sestra mi hovori ze nech idem radsej na zumbu aleno aerobic ;) a co zabera ta zumba? Isli cm alebo kila dolu?
Odpovedať
Profilova fotka
@love232 zabera ;-) aj kila,aj cm,to vyskaces proste ;-)
Odpovedať
@love232 xi, to musis sama vyskusat! Zumba a aerobic je v podstate to iste.. Z cvicenia musis mat radost! To v prvom rade.. :-) A stale plati, ze ak chces schudnut, musis mat vyssi vydaj energie ako prijem. Na chudnutie su najlepsie kardio veci a az potom cviky na spevnenie. Napr. v posilke si daj orbitrek, steper a potom chod na zavazia. Ale nic neprehanaj, nevypluj sa na 1. krat! A zavazia si nakladaj mensie vahy a radsej viac opakovani..Ved skus behnut do zabehnutej posilky, ti poradia, ako mas zacat, aj so stravou :-) Mozno ta to bude aj viac bavit, ako cvicit doma :-) Tazko je ti takto radit, ked ta nepozname :-) No a nakoniec, to co malo byt na zaciatku povedane je, ci za tym je len zla zivotosprava, alebo napr. moze byt za tym aj hormonalna nerovnovaha :-) Drzim palce! Ono to chce v prvom rade pevnu volu :-) Das to!
Odpovedať
Profilova fotka
@love232 mala som ten isty problem zacala som cvicit upravila stravu a po 3 mesiacoch mi uz boli velke :-) tak pevnu volu a vela sil prajem
Odpovedať
@love232 vsetko sa da ak sa zapries a budes mat pevnu volu...musis to v prvom rade naozaj chciet pretoze inak su vsetky snahy zbytocne (ako sa hovori musis sa vnutorne nasrat sama na seba)....ak ti mozem poradit zaplat si trenera, ktory ti urobi meranie na speci pristroji a zisti ako ti funguje metabolizmus aku mas svalovinu a pod.... na zaklade toho ti zostavi jedalnicek a cvicebny plan...ak sa ho budes poctivo drzat do 3 mesiacov uvidis prve vysledky....vsetky drasticke metody su nahouby,,,nepomozu ti a v konecnom dosledku si pokazis plet, a telo sa este viac zmagori a hlavne nevydrzis dlho.....mozno by nebolo zle ist k lekarovi aby ti spravil testy ci nemas intoleranciu napr. na laktozu ci lepok...lebo aj to moze byt pricina :) tak vela zdaru zelam :) a hlavne nezabudaj !!! vsetko s rozumom a vydrzat :)
Odpovedať
ahoj aj ja sa pripájam ku kočke predo mnou zaplať si trenera, ten ti zostaví jedálniček na mieru a treningový plán, je to super ja som tak urobila a za tri týždne som zhodila 4 kila ani nehladujem, cvičím a cítim sa výborne a do septembra krásne schudneš ešte budeš dávať šaty zužovať :-D chce to pevnú vôľu a kopu kopu chcenia, ísť si za svojím cieľom :-) držím palce :-)
Odpovedať
A do septembra nemozes vymenit saty?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?