Nápoje a kokteily na chudnutie - aké máte skúsenosti?

Zdravím žienky, ktorá ste pili nejaký nápoj na chudnutie a či vám pomohol,
Odpovedať
Profilova fotka
Neveriť takým kravinám a makať sama na sebe :-) Každá chceme byť na svadbu pekná, ale netreba ísť do nezdravého chudnutia a potom po svadbe plakať, že je to ešte horšie ako bolo ;-)
Odpovedať
@00momo je blbosť, pomôže ti akurát tak vytiahnuť peniaze z peňaženky. Tie, čo napíšu, že pomocou neho niečo dali dolu, priznajú. že upravili aj stravu, prípadne pridali pohyb, tak na čo nápoj? Svadbu máš o pol roka, bez problémov dáš dolu 10-12 kg, ak ideš z vyššej váhy, tak aj viac.A bude to 10-12 kg tuku, nie že sa pomocou nápoja odvodníš. Držím palce.
Odpovedať
Suhlasim s babami. Nepit somariny, zacat makat. Hlavne si treba uvedomit, ze saty vzdy ukazu lepsie ked ma zena pevny chrbat, lopatky netrcia z tela, gulaty zadok, pripadne ruky tiez nesu len take mlandrave. Mozno sa to nezda no svaly co ukazeme v satach su niekedy dolezitejsie ako tuk co schudneme a ostane ovisnuta mlandrava nevesta.
Odpovedať
Baby ja som zuuuuufala nic mi nepomaha a pohybu v robote mam az az a v poslednej dobe som pribrala viac ako 20kg co mam robiť 😪
Odpovedať
@00momo ak si pribrala viac ako 20 kg, daj si skontrolovať štítnu žľazu, môže ti priberanie spôsobovať aj hormonálna antikoncepcia a možno ťa to prekvapí, ale aj nedostatok spánku. Okrem toho je veľmi dôležitý tvoj jedálniček, veľa ľudí priberá práve preto, že hladuje, znie to nelogicky, ale je to tak, organizmus to vyhodnotí ako stav ohrozenia a potom ak raz za čas zješ troška viac, všetko uloží. Ak tvoju stravu tvoria prevažne sacharidy, priberáš možno aj z toho. Určite by som išla najprv lekárovi a začala sa skutočne pohybovať - plávanie, bicykel,rýchla chôdza, zumba, pohyb v práci nepočítaj. Pozri na stránku wwwchudnutieako.sk. Moja sesternica po vyskúšaní všetkých možných diét, pri ktorých síce schudla (pri Dukanovej vyše 20 kg), ale po skončení diéty znovu pribrala na ešte na vyššiu váhu, sa začala stravovať podľa nej. Chudla síce dlhšie, asi dva roky, ale váhu si doteraz drží, je to asi 6-7 rokov.
Odpovedať
Budem musiet ist asi k lekarovi lebo antikoncepciu som vynechala nerobila mi dobre a po dalsie chcem po svadbe babatko
Odpovedať
Profilova fotka
co je to posledna doba? ake je to prosim ta casove obdobie
Odpovedať
Profilova fotka
@00momo aj mna hned napadla stitna zlaza. ta vie narobit riadnu sarapatu v ludskom organizme a vacsinou take zeny, ktore s nou maju problem priberu s nicoho nic. vyskusaj ist fakt na nejake vysetrenia a hlavne ziadne napoje na chudnutie nepi, to su zbytocne vyhodene peniaze!
Odpovedať
to obdobie je asi pol roka a mam pravidelne stravovacie naviky nikdy nehladujem.....vyulcila som biele pecivo slakde vody som nahradila 100% dzusmi...
Odpovedať
nemala si v poslednej dobe nejaké stresy? vieš, že by si ich aj keď tak nevedomky zajedala. ak to nemáš z jedla, tak je isté, že máš nejaký zdravotný problém, ktorý by bolo fajn riešiť
Odpovedať
stresy mam v robote kazdy den
Odpovedať
@00momo 100% džús ti je na čo? Nahraď ho čistou vodou, ak ti nechutí, ani ochutená citrónom, tak nesladeným ovocným čajom, aspoň dva litre denne. Pribrať ale 20 kg za po roka to nie je len tak, tam bude zrejme zdravotný problém, takže najskôr smer lekár a nie nejaké gebuziny z reklamy.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ja beriem Regenor, som nadmieru spokojná, schudla som 10 kg za 3 mesiace a pekne sa držím aj po prestaní. Je to očistná kúra, nehladujem a ide to :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?