Fitko a aerobik v Nitre. Viete o dobrom?

Profilova fotka
Caute Kocky, viete o nejako dobrom fitku v Nitre? No chcem chodit cvicit, aerobik alebo tae-bo alebo nieco takeho, no mne by to najviac vyhovovalo v doobednajsich hodinach, alebo po obede, urcite nie vecer. Viete o niecom takom? Ci nic takeho ani neexistuje? Alebo viete o nejakom super fitku? Kam sa oplati chodit? Dakujeeeem :-)
Odpovedať
no to by zaujimalo aj mna takze ak niektora mate tip sup sup sem :-)
Odpovedať
ja chodim na klokocine do fitka tam je super ale do posilky tak neviem ci tam maju doobeda aerobic
Odpovedať
Profilova fotka
Zuzkaja ja aj hladam partacku, s ktorou by som mohla chodit cvicit, lebo moje skvele spoluziacky toho viac nakecaju ako urobia. A samej sa mi nechce ... ale ked najdem fitko, kde sa budem citit dobre, tak pojdem bars aj sama ... co uz ked uz ... ja som chodievala cvicit do kupela, tam hore je fitko, ale v poslednej dobe tam potom uz zacalo chodit strasne vela ludi, ze sa tam ledva hybat dalo, a tak ma to tam prestalo bavit, aj ten pristup je tam taky divny ... no jednoducho sa tam necitim nejako uzasne. Preto hladam nieco ine.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som skor privitala nieco v meste, kedze byvam na Chrenovej.
Odpovedať
Relax Club 34- Stara Pekaren, najlepsie fitko v NR...lepsie bohuzial zatial nepostavili a nevytvorili pre sportujucich v nasom mini velkomeste ]-( ]-( Aj TO su na tom lepsie ako NR 8-(
Odpovedať
Este dodam pre tych co hladaju - Lipa, Agroinstitut a SH Olympia ... uroven minimalna. Vsetko zastarale, komunisticke, znicene. ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
no nie su na ten relax club 34 velmi dobre recenzie ... poznate to, co je na parovciach? oproti policajtom? vraj aj tam je nejake fitko.
Odpovedať
radlinka rada by som ta poopravila v Nr sa v poslednej dobe otvorili 2 nove fitka, jedno na polygone- veeelmi slusne a druhe v tej novej hale na klokocine- este som tam nebola, ale pocula som ze je to tam super ;-)
Odpovedať
zuzi - :-D to nove v polygone, zevraj zozalo uspech, len som tam bohuzial nebola (navstivim mozno na sviatky ked pridem domov), tak nemozem doporucit a Klokocina - neviem. Jedine ku komu by som isla cvicit je p. Karabinos, skvely clovek a trener. ;-)
Odpovedať
Ale poviem vam, stale je to bieda na nase mesto. |-|
Odpovedať
chodila si cvicit k p. Karabinosovi? a ku komu este? pretoze si nemyslim ze je az taky super trener, ja som v Nr vyskusala viacerych a mozem povedat ze najdu sa urcite lepsi, ale zas kazdemu sa paci nieco ine... a nove fitko ma byt v Mlynoch, tak uvidime ;-)
Odpovedať
zuzi - moj najlepsi osobny trener je moj drahy, takze ja nemusim hladat toho spravneho profesionala. :-D :-D V NR zijem uz len prechodne, tak nemozem nikoho odporucit. Na Karabinosovi sa mi paci hlavne jeho osobnost ako celok a jeho styl prace ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
No tie mlyny by sa uz mohli otvorit :-D aspon to fitko - to mam v celku blizko domu, polygon je uz dalej, a privitala by som, keby mali internetovu stranku s rozvrhom, aby som si vedela pozriet kedy kam mozem prist. Ja mam rada take ako aerobic, taebo, latino, ... a hladam nieco, kde nebude milion ludi sa tlacit v malej telocvicni ako v kupeli...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
ahooojteee no tak ja by som vam odporucila relax club 34 chodievam tam vzdy ak sa da aa vzdy ked je volny cas aa teraz uz je vyvesene na dverach ze sa cvici aj zumba vazne fajnove cvicenia ta zumba treba skusit ;-) :-) ...siice som nevyskusala ostatne fitka ale ani som nemusela lebo toto fitko ma vazne zaujalo velke priestranne nove proste oreginalne personal super vsetko hudba k tomu :D vazne odporucam to fiitko takze zdielam s radinkou !:)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte , segra byva v NR a chodi do Stapringu cvicit, je tam vraj super:)
Odpovedať
Pre: Lenuska222 ahoj, chcela by som sa spýtať, či si bola aj na taebe v relax clube 34, na akej úrovni je tam taebo???? vopred ďakujem za odpoveď.
Odpovedať
ahojte..chcela by som sa spytat ze kolko sa plati v relax clube 34 za cvicenie zumby???..lebo chcela by som tam niekedy zaviitat..:)
Odpovedať
Aj tu mate nejake fitka baby http://www.azet.sk/katalog/fitness-ce... , asi zalezi aj od toho, co je komu najblizsie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Profilova fotka
Diamond Gym. Jumping je super :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?