Cvičenie VACUWELL. Vyskúšali ste to už?

Baby mate niektora s tymto druhom cvicenia skusenost? rada by som to vyskusala ale kedze to stoji nemale peniaze, chcela by som pocut vase nazory pripadne skusenosti... :-)
Odpovedať
ahoj, ja som chodila do jedneho centra v BA na vacushape a pod. - chodza v podtlaku - ale nic sa nedialo. :-( Bola som vzdy komplet mokra ale nejake viditelne zmensovanie som nebadala. Skor si myslim, keby som ten cas a peniaze investovala do posilky tak vysledok je lepsi (pred rokom som chodila do posilky a mala som aj trenera a bolo to super). A este jedna vec ... pravdepodobne som to prehnala, pretoze som nejaky cas chodila nielen na podtlak ale aj na infra a to kazdy den a na nohach sa mi urobili viditelne fialove zilky. Potom som sa rozpravala s jednou kockou z personalu a ona mi povedala ze to mam z toho. Vraj na tieto stroje sa moze chodit raz za 3 dni - to som nevedela a nikto ma na to ani neupozornil ... ale verim ze existuju aj pozitivne spatne vazby - jedna pani, ktora tam chodila, dala dole za jednu permanentku (10 vstupov) dole -10 cm v pase, paraaaada ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som chodila do studia Kompliment, je to tiez dost drahe ale naozaj ucinne za 7 tyzdnou som si pekne vyformovala telo a schudla som 5 kilo (vahu si stale drzim). Ak chces viac info poslem ti na IP.
Odpovedať
ja rozmyslam chodit v Nitre.. nasla som jedno studio kde vychadza 10 vstupov 150 eur a 20 vstupov 200, tak rozmyslam nad tymi 20timi ale na druhej strane je to dost penazi ak to nema pomoct. Jedna znama mi hovorila ze jej od toho uplna zmizla celulitida a nohy su pevne. ze je nadmieru spokojna ale vaha dolu nesla. A v podstate to potrebujem. Zacina sa mi robit celulitida a chcem ju znicit este v zaciatkoch tak neviem co teraz.. a to studio Kompliment je kde?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
nemate niektora skusenosti? Kupila som si pernamentku na 10 vstupov a rozmyslam, ze by som chodila aj na infra. Len neviem ci sa to naozaj oplati
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?