coverphoto
Neaktívny

zuzbluz

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 17. máj 2015
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 21. 8. 2015
3162
dní po svadbe
Aktivita
0 príspevkov vo fotoblogoch
3 príspevky vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
torta
Tortiamo
Torta od p. Silvie bola neskutocna. Najlepsie rozhodnutie. Ked sme ju prvykrat ochutnali na svadobnej vystave v Carltone, vedeli sme, ze toto je ona. Lahunka, lahodna, jedinecna. Velmi seriozne a rychle jednanie. Vsetci hostia si pochvalovali. Uz teraz cakam na nejaku prilezitost znova si nejaku tortu z Tortiama objednat. Popri hlavnej svadobnej torte sme mali aj malu bezlepkovu torticku, aby mohli vsetci hostia ochutnat tuto dobrotu, co si pochvalovali. Podla mojho brata to bola najlepsia torta aku kedy jedol! Ja mastne zakusky a torty moc nemusim,skor domace kolace, ale toto bol zazitok. Na 100% odporucam, neolutujete!
oznámenia
Svadobné štúdio House of Scrap
Vyborna komunikacia, vysoka profesionalita a skvela praca. S oznameniami a aj s nasledne doobjednanymi drobnostami a vejarikmi na mieru sme boli maximalne spokojni. Oznamenia nam vsetci chvalili, vejariky si brali domov. Vysoka kvalita a jedinecnost. Este raz dakujeme, nemohli sme si vybrat lepsie. Top vyber!
make-up
Eliška Pichoňská
Elisku urcite odporucam, tri dni som sa citila super = skuska, svadba aj posvadobne fotenie. Som rada, ze som sa zverila do ruk prave jej. Mala som iba hmlistu predstavu o make-upe aj ucese, ktoru ona dotvorila na ovela vyssiu uroven. Je velmi prijemna osoba, pri ktorej cas pripravy uletel ani neviem ako. Elisku urcite odporucam, budete spokojne!
Žiadne príspevky.