coverphoto
Neaktívny

zuzana_zuzulko

Zuzka
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 31. jan 2017
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 16. 9. 2017
2405
dní po svadbe
Aktivita
7 príspevkov vo fotoblogoch
31 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +26
Svadobný album
Zuzka a Peter
16. 9. 2017 Bratislava | 30 fotiek
svadobné šaty
ZUZANA STEFKOVA
Svadobný salón Betty na Myjave. Pani majiteľka jednoznačný profesionál a odborník vo svojej oblasti. Poradila, usmernila. Obliekla okrem nevesty aj ženícha a nášho malého synčeka. Zapožičala doplnky. S takým prístupom ako má táto pani Zuzka som sa bohužial v BA svadobných salonoch nestretla :-( čo je veľká škoda, niektoré pani zo salonov by sa mali prísť k nej učiť ako sa správať k zákazníkovi. Skvelý výber šiat, vynikajúce ceny, komunikácia a prístup.
hostina
Hotel Hradná Brána**** Bratislava - Devín
Vynikajúci tím kuchárov a čašníkov, ktorí presne vedeli čo majú robiť, presne vedeli kde čo má byť a kedy sa čomu venovať. Boli maximálne milí, ústretoví a nevtieraví. Kedykoľvek sme niečo potrebovali, hneď sa nám venovali. Jedlo bolo veľmi chutné, na stoly nosili priebežne, žiadne dlhé čakanie. Po akcii nemali žiadny problém jedlo ktoré zostalo zabaliť. Určite odporúčam!.
ubytovanie
Hotel Hradná Brána - Devín
Celá svadba, obrad aj hostina sa konali na jednom mieste v hoteli Hradná brána Devín. Mali sme obsadené všetky hotelové izby - skvelá komunikácia s manažérom hotela ako aj recepčnou a chyžnou . Hostia mali na izbách k dispozícii TV, satelity, wifi na každom kroku, krásne veľké pohodlné postele ale to čo si chválili hlavne deti bola veľká vaňa s vírivkou :-) Pre mladomanželov bol svadobný apartman gratis a bez problémov k dispozícii noc pred svadbou aj po svadbe. Kedze po nás nebola žiadna akcia, izby stačili uvoľniť do 12h, apartmán sme držali omnho dlšie kým sme vypratali všetky veci.
výslužka
Vitálos zákusky Nova Dedinka
odporúča
koláče
Vitálos zákusky Nova Dedinka
odporúča
make-up
LOVELY LOOK
Dadka Hanulová - šikovná žienka :-)
účes
LOVELY LOOK
Skvelá kaderníčka ale hlavne vizážistka Dadka ktorá presne vedela čo sa ku mne hodí a čo nie. Účes vydržal až do nedele večera, líčenie s menšími úpravami až do pondelka. Rýchla komunikácia cez net, skvelé jednanie a na poslednú chvíľu si našla čas aj na česanie svadobnej mamy.
výzdoba
Decor2Love- wedding and special event rentals
majiteľka tejto agentúry nám zapožičala nádhernú výzdobu, ktorú sme si vybrali. Skvelá komunikácia počas príprav na svadbu, seriozne jednanie, poradí, odporučí čo je vhodné a čo nie k vybranej farbe či priestorom. Vďaka nej a jej produktov bola naša miestnosť doslova úchvatná.
Žiadne príspevky.