coverphoto
Neaktívny

Mirka Vaščurová

Miroslava Vaščurová  /  37 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Som tu, aby som sa inšpirovala a keď bude po funuse, dala inšpiráciu a recenzie :)
zaregistrovala sa 26. jan 2016
Info o svadbe
Svadba bola 5. 11. 2016
2698
dní po svadbe
Aktivita
51 príspevkov vo fotoblogoch
1 príspevok vo fóre
1 inzerát
Skupiny
ÍrskoPopradNovember 2016
Sledované fotoblogy (18)
Kolekcie
  • dekorácie
  • Svadobné šaty
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +49
Svadobný album
Miroslava Vaščurová a Michal Vaščura
5. 11. 2016 Poprad | 53 fotiek
fotograf
Marek Zalibera - www.svadobnycas.sk
Veľká vďaka Marekovi Zaliberovi za tie najkrajšie svadobné portréty a celú svadbu. Výborná spolupráca, zábava, nechali sme sa viesť, bolo tam všetko (aj veterné počasie a chladnejšie :D), a hoci som veľmi túžila po fotkách s tatranských výhľadom (boli žiaľ pod mrakom), sú tam a našli sme alternatívu, ktorá tomu dodala iný šmrnc. Fotili sme aj po svadbe, keď bol v Tatrách sneh v Ždiari, čo má opäť krásnu atmosféru. Mám krásne spomienky. Oplatilo sa investovať a ak sa podarí, budem chcieť aj tehotenské fotografie.
kameraman
Daniel Kristl video-svadba.sk
Vrelo odporúčam kameramana menom Daniel Kristl. Video stojí za to, pozerám ho dokola :D Patrí medzi najlepších, čo som zistila až dodatočne, vyhral medzinárodnú cenu za rok 2016 :) Aj napriek tomu, že sme sa ani raz osobne nestretli (obe strany pobyt v zahraničí), tak nám postačili maily, pošta (podpísanie zmluvy), účet v banke :D a dôkladne informovanie o adresách a harmonograme svadby. Samozrejme, čím menej kontaktu, tým väčší stres (chvíľu sme sa báli, či máme kameru), ale všetko dobre dopadlo. Kameraman na mieste, vzájomná spolupráca s fotografom a svadobnou organizátorkou žiadny problém a aj kameramanovi sa páčilo byť s nami :) Výsledok? DVD pre nás a pre rodinu s použitím tých najlepších fotiek od nášho fotografa na obale, drevený USB v drevenej krabičke (originálne!!!), dobre zostrihané, a originálny netuctový hudobný podmaz :)
svadobné obrúčky
Zlatníctvo izlato Poprad
dvojkombinácia zlato a biele zlato :) uvidíme dokedy vydržia, nedávame ich dole :)
účes
Studio Exclusive Poprad
Zuzana Mihaliková :) mladá kočka a šikovné ruky. Moje vlasy boli síce ťažké, doplnené klipmi, ale vydržali dlho, hoci mi už trošku rozfúkal vietor na fotení. Hostia chválili, že mi tie vlasy pristanú, nech si ich nestrihám :D
make-up
Patrícia Špániková
Make-up, ktorý ma zmenil na nepoznanie :) Už sa teším na video a fotky, lebo najviac to vyniklo práve v noci. Kočka je milá, usmievavá a vie čo robí :) Zachránila mi tvár, ktorá sa mi vyhádzala krásne pred svadbou.
doplnky nevesty
E-bay
Náušnice síce krásne.... ALE ZRADILI V DEŇ SVADBY!!!!! Vypadol kamienok... radšej si dámy kúpte niečo kvalitnejšie....
Hudba výborná, všetci sa bavili!!! Tancovali dospelí aj deti, mladí aj starší, odohraté také piesne, na ktorých sme sa dohodli, a splnili sa aj požiadavky hostí, ak si niečo priali a v pláne nebolo. Usmievavosť, profesionalita, vzájomná spolupráca medzi ostatními profesionálmi :)
kvety
Kvetinárstvo Tinka
Šikovné rúčky :) Kytičku na svadobné auto sme už však zverili Kvety Victor
Žiadne príspevky.