coverphoto
Neaktívny

yanulka67

Jana
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 12. máj 2013
býva v meste Banská Bystrica
Info o svadbe
Svadba bola 6. 7. 2013
3939
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +9
Svadobný album
Jana a Denis
6. 7. 2013 Banská Bystrica | 13 fotiek
ubytovanie
Národný dom, BB
hostia mali zlavu, zostalo aj nieco na ranajky....
víno
Château Topoľčianky
mnam
kvety
Jana Haliarska
Mustie tam ist a spoznat pani Haliarsku!!!! Ja sa velmi nevyznam, ale podla mna to pani Haliarska robi cisto pre radost a je vidno, ze ju to naplna!! Rada som ju v tom podporila:-)) http://apjh.atspace.com/Index.html
svadobné šaty
Svadobný salón DESIGNS by MAGGIE SOTTERO
Bolo z coho vyberat. A Tina si ma svojim profesionalnym pristupom urcite ziskala.
dj
Ladislav Hradský
DAKUJEME!!!!....netusila som, kde zhanat DJ...pana Hradskeho mi odporucil Narodny Dom BB. Je to skuseny pan DJ, neviem, ci nas spravne odhadol alebo je to to, co sa na svadbach vzdy hrava ale mne stacili prve 2 skladby ako podmaz k jedeniu polievky a uz si ma ziskal, po prvom tanci som si uz hadam ani nesadla...Nebol cas!!! Na vyziadanie zahral aj nemozne, jedina staznost od hosti, ze nech im da obcas aj pauzu:-)))) Este dlho budeme spominat:-))))))
starejší
Jaro Hornáček
kto pozna, netreba vysvetlovat....kto nepozna, treba zazit!!! O zabavu bolo postarane....a pritom ocenujem velmi seriozny pristup k danej funkcii pocas celeho dna!! The best of the best!!!!!
hostina
Národný dom, BB
Presiahli moje ocakavania!!!!! Boli naozaj skveli, otvoreni vsetkym napadom...pomohli, navrhli, doplnili co bolo treba. Nic nam nechybalo, ak chybalo stacilo povedat. Skveli casnici, dobre jedlo, velmi dobra cena.... Velka spokojnost....dakujeme managerke Petre Kereskeniovej
civilný obrad
Radnica BB
Zijeme v zahranici a nic pre nich nebol problem, odpovedali na maily....je to kratky a jednoduchy obrad ale ma to "uroven" a tie piesne, co nam zaspievala teta spevacka ma dojali....Aspon som spoznala pana primatora:-))
Žiadne príspevky.