coverphoto
Neaktívny

tinytinkerbell

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 18. júl 2011
Info o svadbe
Svadba bola 16. 6. 2012
4305
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
2 príspevky vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
popolnočné šaty, spoločenské šaty
eBay
Objednavala som ich len tak, necakala som, ze budu take krasne a ze mi sadmu ako uliate :-)
ženíchov oblek
GB- šity na mieru....
Mark vyzeral ako pravy english gentleman. Morning suit mu sadol super, velmi si pochvaloval.
svadobné šaty
GB- šité na mieru....
Saty boli podla mojho vlastneho navrhu. Odzrkadlovali mna a moju osobnost. Zozali velky uspech nielen u zenicha, ale aj ostatnych. Premna vsak bolo najdolezitejsie, ze som sa pocas celeho dna citila pohodlne a sama sebou.
topánky
Pink Paradox, London
Krasne, elegantne a pohodlne.
účes
Kadernictvo Miriam, Klatova Nova Ves
Mirka prisla rano ku nam domov s autom nalozenym susiakom so stojanom, nataciek od vymysku sveta s tolkymi priceskami, ze to vyzeralo ako by po ceste ostrilaha stado koni! Osobne som bola s Mirkinou pracou velmi spokojna. Vytvorila mi uces presne podla mojich predstav, ktory bez problemov vydrzal horucavu, zakladanie a skladanie zavoja ale hlavne moje skackanie a blaznenie sa az do druheho rana. Rovnako si pochvalovali jej pracu aj moja sestricka Emmka a moja mamina. Pocas cesania sme sa tolko nasmiali a to sme este ani nepili.
ubytovanie
Penzion Elitex, Bojnice
Profesionalny pristup. Pani recepcna bola zlata a mala pochopenie a trpezlivost s anglicanmi. Dohovarali sa obcas rukami, nohami a vsetci so pochvalovali a s radostou na to spomynaju.
víno
Chateau Topolcianky
Lahodne vinko. Kto este neskusil, netusi o co prichadza.
hostina
Gastro - Catering, Bojnice, VK Magurka
Velka vdaka pani Krkoskovej ml. a jej manzelovy. Pani Krkoskova ml. mala priatelsky ale profesionalny pristup pocas kazdeho stretnutia a konverzacie. S usmevom na tvari nam plnila kazde prianie a co nam len na ociach videla. Postarala sa nam o vyzdobu saly, kvety, moju svadobnu kyticu a zenichove pierko. Vsetko to zvladla na jednotku s hviezdickou. Pan Krkoska nas krasne, dojimavo ale aj vtipne privital pri prichode. Pod ich reziou, cely den prebehol hladko, zabespecili anglicky hovoriacich casnikov aby sa aj nasi anglicky hostia citili dobre. Jedlo bolo jednoducho uzasne, vsetci sme si pocutiti. Na terase nam zorganizovali grilovacku, krotu sme si naozaj uzili. Celu noc vladla uvolnena atmosfera. Bolo to ako by sme tam jednoducho partili. Nikomu sa nechcelo ist spat, pobrali sme sa az na svitani.
Žiadne príspevky.