coverphoto
Neaktívny

tatiankas

Tatiana
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 4. jan 2017
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 3. 6. 2017
2510
dní po svadbe
Aktivita
2 príspevky vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +13
Svadobný album
Tatiana a Stanislav
3. 6. 2017 SLOVAKIA | 17 fotiek
svadobné šaty
Peter a Lucia - krátke svadobné šaty
Ak tuzite po jedinecnych svadobnych satach za prijatelnu cenu, odporucam Salon Peter a Lucia. Splnili mi vsetky moje netradicke poziadavky na saty, zohnali dokonalu cipku, ktoru hodiny nasivali, vsetky detaily, ktore som si vymyslela zakomponovali do ziat a vytvorili jedinecne majstrovske dielo. V satach som sa citila ako najkrajsia zena na svete :) a svetci ich obdivovali. Okrem perfetknej prace je to aj profesionalny pristup, flexibilita a osobity pristup ku kazdej neveste, ktory odlisuje tento salon od ostatnych.
hostina
Villa Siesta, Nový Smokovec
Ak hladate miesto v Tatrach, kde vam pripravia svadbu na kluc vrelo odporucam Villu Siesta. Pani majitelka a hlavne slecna prevadzkarka, s ktorou som komunikovala mali neskutocny profesionalny pristup. Ja osobne som mala niekolko narocnych poziadaviek, ktore mi bez akychkolvek namietok splnili. My a nasi hostia sme boli 100% spokojni. Mojim zamerom bolo mat malu svadbu 30-40 hosti, v rodinnom kruhu, vsetkych ubytovat na jednom mieste, aby aj obrad aj hostina aj zabava boli na jednom mieste a hlavne, kedze som z Bratislavy,aby mi vsetko pripravili na dialku - svadbu na kluc. Komunikovala som len cez telefon a email a vsetko do bodky splnili podla mojich predstav. Ubytovanie bolo velmi pekne, zrekonstrovane nedavno, izby cistucke, jedlo nemalo chybu, varili vybore, aj ranajky vecere, aj svadobna hostina aj polnocny bufet. Hostia doteraz spominaju ako im tam chutilo. Vyzdobu pripravii presne podla mojich predstav. Vedia zabezpecit zakusky, tortu, licenie, fotografa, hudbu. Pripravili nam dokonalu svadbu ! :)
fotograf
MEMO photo agency
100% odporucam!!! Matt a Erika nam nielenze urobili prekrasne svadobne fotky, vratane upravy a rychleho dodania, ale ich profesionalny pristup nas oslovil od zaciatku. Od prveho stretnutia sme vedeli, ze oni k nasej svadbe jednoducho patria. Vsetko na com sme sa dohodli na 100% splnili, vytvorili nam plan casovy fotenia, nasli krasne lokality v Tatrach a dokonca perfektne doplnili aj skvelu atmosferu priamo na svadbe. Boli stale usmati, zabavali hosti aj deti, stali sa neodddelitelnou sucastou perfektnej svadby a vsetci hostia na nich s radostou spominaju. Este raz im dakujem za profesionalny pristup, uvolnenu atmosferu a prenadherne svadobne fotky a pre vsetky nevesty odporucam!!! :)
Žiadne príspevky.