coverphoto
Neaktívny

putra_s

Petka
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 20. feb 2011
Info o svadbe
Svadba bola 7. 5. 2011
4710
dní po svadbe
Aktivita
6 príspevkov vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +44
Svadobný album
Petka a Osko
7. 5. 2011 Bratislava | 48 fotiek
make-up
BeautyServis Barbora Herzceg Sládkovičová
Make up, vlasy:)) vsetko maximalne podla mojej predstavy. nemohla som byt krajsia:))) A teraz svoje kvalitne sluzby poskytuje v novootvorenom krasnom anjelskom salone. Vrelo naozaj vrelo odporucam:) Toto ziena ma za sebou niekolkorocnu prax, co je na jej praci naozaj vidiet. Kontakt dam do IP:)
ženíchove doplnky
St.Valentino
Vesta a kravata boli požičané z tohto salónu.
ženíchov oblek
Otto Berg
- rozumná cena a super kvalita
svadobné šaty
MiaSposa
salón MiaSposa v Petržalke tiež vrelo odporúčam. Šaty boli krásne a tá moja kreácia na hlave jedinečná.
torta
ELEZI
Torta bola výborná a podľa predstáv. A kolačiky? Neostal nám ani jeden:) Všetko sme mali z cukrárne ELEZI vo Vajnoroch. Mňam mňam mňam
kvety
Kvetinárstvo Wolfert
Kvetinárstvo Wolfert. Majiteľka Petra je veľmi príjemná a hlavne šikovná.Povedala som jej svoju predstavu a ona mi pripravila jedno z najkrajších prekvapení nášho dňa. Peťka mi pripravila krásnu svadobnú kytičku, pierko pre ženícha a svedka, a tiež kvetinovú ozdobu na ruku pre moju sestričku. A nemôžem zabudnúť ani na nádhernú kvetinovú výzdobu do vlasov. Veď pozrite si foto. Môj vkus naozaj presne odhadla. Nemôžem napísať nič iné iba, že vrelo odporúčam!
hostina
Al Dente
Reštaurácia AL Dente v Tatracentre na Hodzovom námestí - vrelo, ale naozaj vrelo odporúčam. Reštaurácia ma krásne priestory a personál, ktorí nemal ani jednu chybu. Od pána prevádzkara, cez výborných kuchárov a v neposlednom rade obsluhu. Čašníčky a čašník boli veľmi zlatí, doslova kvôli nám lietali od rána do rána. Vyšli nám plne v ústrety. Jedlo bolo skvelé, ale bolo ho strašne veľa. DAKUJEME.
kostol
Kostol Panny Márie Snežnej
Kostol Panny Márie Snežnej na Kalvárii dobre poznáme a máme to tam veľmi radi. Kostol aj prostredie ma svoju atmosféru, ktorá náš čarovný okamih ešte viac upevnila.

tak restika bola a uz neni, ale pohodicka vsak 31 dní... dosť času🙂)

  • katuska234co sa stalo?
    • putra_s
      AUTOR
      volali ze ju rusia, takze som bez restauracie🙂