coverphoto
Neaktívny

pufa

  /  40 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 8. okt 2010
býva v meste Pezinok
Info o svadbe
Svadba bola 7. 5. 2011
4737
dní po svadbe
Aktivita
2 príspevky vo fotoblogoch
7 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
výzdoba
Beáta Kubičárová
pani Kubičárová je je žena na správnom mieste, povie čo sa jej páči čo nie, čo je vhodné, čo nie, vie poradiť, je kreatívna a zručná. Výsledok, ktorý sa nám podarilo dosiahnuť bol neuveriteľné krásny a svadobčania doteraz ke´d spomíname na svadbu, hovoria o výzdobe. Okrem toho mi aj v iných oblastiach svadby dala veľa praktických rád, čo mi veľmi pomohlo. Sídli neďaleko železničnej stanice v Spišskej Novej Vsi.
kvety
kvetinárstvo pri železničnej stanici
Vohužiaľ si nepamätám názov kvetinárstva, ale kyticu a pierko nám robila pani kvetinárka, ktorá je pri vlakovej stanici v Spišskej Novej Vsi. Staršia pani, ale ide s dobou. Mala som špeciálnu požiadavku na kyticu, chcela som, aby sa skladala z dvoch samostatných dielov, nemala s tým problém. Bola fakt krásna, viď fotoalbum.
víno
Družstvo Svätý Jur
Červené víno na stoly aj do výslužiek sme mali z Družstva Svätý Jur, kde aj bývame. Frankovka, ktorú mali z roku 2010 bola výborná, cena tiež veľmi priaznivá, ujovia nám nachystali fľaše, načapovali, zazátkovali, skrátka full service, ešte nám pozháňali aj kartónové krabice. Pokiaľ ste z okolia, určite odporúčam. Biele sme mali tiež z Jura, ale od súkromníka, meno si bohužiaľ nepamätám. Bola to Feteská leánka (neviem presne ako sa to píše) a bola výborná tiež. Skrátka v Jure nájdete dobré víno :-)
hostina
hotel Čingov
hostinu sme mali v hoteli Čingov pri Smižanoch v kongresovej sále. Miestnosť ponúka veľa možností, my sme uprednostnili okrúhle stoly, čo bolo pre 80 ľudí výborné riešenie. Je tam dosť miesta na tancovanie, na bočné stoly, na všetko. Personál bol OK, žiadne zdržania. Na všetkom čo sme sa s majiteľom hotela dohodli, bolo aj splnené, čiže sme na druhý deň za 5 minút vybavili platenie a bolo. Jediná drobnosť na ktorú sa pamätám bola, že sme asi 15 minút čakali na čašníka kým nám donesie nástroje na krájanie torty a zvyšnú tortu doslova sekal, bol to taký malý tortový masaker, ale inak OK. Asi už bol unavený :-)) Bohužiaľ som bola unavená aj ja, inak by som to asi radšej dokrájala sama. Ubytovanie bolo v poriadku a zvyšok z noci prichystali svadobčanom na raňajky, čo nás milo prekvapilo. Akurát, že sme sa o tom dozvedeli až ráno o štvrtej, tak sme posielali tým, čo už išli spať sms-ky :-D Tento hotel určite môžem odporučiť.
dj
Luňákovci
Priznám sa, že som sa najviac bála toho, aká bude hudba, aby boli svadobčania spokojní. Odporučila mi ich bratrancova manželka, ktorá ich viac krát zažila a môžem povedať, že som lepších predtaviť nevedela. Sú zo Spišskej Novej Vsi, dvaja bratia dvojičky, dva krát sme sa pred svadbou stretli, prešli sme si veci, vyšli mi v ústrety, dobre mi poradili čo sa týka rejdového tanca a čepčenia, keďže sme si všetko robili sami. Okrem toho majú všetky "platne" v origináloch, čo je sympatické a všetko aj najmodernejšie mali. Čo bolo tiež super je svetelná rampa a parostroj, bolo to veľmi profesionálne!
svadobné šaty
ZUZANA STEFKOVA
Tento svadobný salón mi odporučila kolegyňa, ktorá je z toho kraja, tak som si povedala, že vycestujem a neoľutovala som. Pani bola ochotná výjsť mi v ústrety aj mimo otváracích hodín, šaty má veľmi pekné, udržiavané a hlavne často objednáva nové modely. Šaty mi sadli ako uliate, v inom salóne som už potom ani nebola. Odporúčam pre dobrý výber, výborný servis a tiež pre naozaj dobré ceny za tú kvalitu!
fotograf
Marek Zalibera - www.svadobnycas.sk
Výborný prístup, príjemný chalan, trpezlivý, vydržal skoro do konca svadby :-) No hlavne výsledok je prekrásny a takú peknú fotoknihu som ešte nevidela. Môžem len odporučiť :-)
Žiadne príspevky.