Váš šťastný deň nám nie je ukradnutý

30. máj 2016

Svadba je jeden z najšťastnejších dní vášho života. Krásne šaty, účes a make-up, všade samé kvety a dary. Ste stredobodom záujmu všetkých vašich blízkych. Tak to predsa má byť a tak to aj zostane.

Pozornosť sa však nie vždy sústreďuje výlučne na vás. Vo svojom dome máte niekoľko hodnotných vecí viac, ako v ktorúkoľvek chvíľu počas iných dní. Svadobné dary, ktoré ste dostali, alebo ešte len dostanete, fotoaparáty či kamery. Mysleli ste niekedy na to, že tieto veci môžu byť lákadlom pre zlodejov? Veď o vašej svadbe zrejme vie celé okolie. Ak si navyše niekto „šikovný“ uvedomí, že počas „svadobných“ dní je v domácnosti rušno a chaos, každý má plnú hlavu vybavovania, posledných príprav či otázok, „kto pôjde s kým a kedy a ako“, veľmi rýchlo sa môže stať neočakávaná udalosť. Mladomanželom aj rodine tak ostane nepríjemná spomienka na inak príjemný deň.

Obozretnosť je na mieste aj v takéto výnimočné dni. No úplne sa tomu zabrániť nedá. Dá sa však zariadiť sa tak, aby vás návšteva takýchto „nečakaných hostí“ nestála zbytočné peniaze.

Poistenie vášho bývania DOMOS Kompakt od ČSOB Poisťovne je jedinečné v tom, že myslí aj na takéto situácie. V balíku EXTRA v prípade krádeže v domácnosti počas svadby – teda v období tri dni pred a tri dni po samotnom termíne svadby niektorého člena domácnosti – vám ČSOB Poisťovňa uhradí vzniknutú škodu až do výšky dvojnásobku limitov z poistenia domácnosti dohodnutých vo vašej poistnej zmluve.  Bez akéhokoľvek zvyšovania poistného. Jednoducho, myslíme na vás a myslíme za vás – aby váš šťastný deň ostal naozaj šťastný.

Viac o možnosti poistenia vášho bývania sa dozviete na: csob.sk/poistenie-byvania