Svadobný veľtrh zjednoduší vaše prípravy na svadbu

Príprava svadby zaberá množstvo dní a vyžaduje veľa vybavovania. Zjednodušiť to dokáže jednorazová ochutnávka všetkého, čo vás počas tohto obdobia čaká. Príďte sa pripraviť a informovať na svadobný veľtrh. Vaše prípravy sa posunú ako nikdy predtým.

Bežne fungujú veci samostatne. Občas sa však stane, že sa spoja a život je vtedy jednoduchší. Je to aj prípad nášho svadobného veľtrhu.

Každá návštevníčka dostane silonky od Beponu či zľavu na svadobnú cestu od Koala Tours. Okrem rozdávania si však budete môcť skúsiť a dozvedieť sa viacero vecí aj priamo na mieste. Spoločnosť Sothys bude diagnostikovať pleť, Coty zas líčiť a robiť nechty.

V programe si môžete s La Pavona vyberať svadobné šaty, s Kamea obrúčky a so svadobnedarceky.sk výzdobu a aranžovanie svadby. Nudiť sa nebudú ani ženíchovia, ktorí si môžu vyberať obleky z Ozety či limuzínu na svadbu od LuxLifeLimo.

Na veľtrhu vám v prípravách pomôže aj stretnutie s fotografom, kapelou, dj-om, kaderníčkou, svadobným salónom či kvetinárstvom. Pre úplnosť si tu môžete vybaviť aj svadobné oznámenia, víno či šampanské.

Svadobný veľtrh je bezplatný a koná sa v čase 19.-20. októbra 2013 v trenčianskom Hotel Elizabeth****. Ak máš záujem, vyplň tento formulár a pošleme ti vstupenku.

Vidíme sa 19. alebo 20. októbra v Trenčíne :-)