coverphoto
Neaktívny

nushka

Janushka  /  40 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 5. apr 2014
Info o svadbe
Svadba bola 23. 5. 2015
3224
dní po svadbe
Aktivita
5 príspevkov vo fotoblogoch
37 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
fotograf
MAJCHER-PRODUCTION
Tak na to ze sme na fotenie mali necelu hodinku Michal Majcher odviedol super robotku. Prve fotky sme mali uz v pondelok a zvysok fotiek aj s dvdckami nam zaslal uz tyzden po svadbe. Definitivne odporucame :)
kameraman
MAJCHER-PRODUCTION
Dlho sme hladali po internete a vyberali a nakoniec sme natrafili na Michala Majchera a jeho videa sa nam hned zapacili, tak sme ho hned kontaktovali . Velmi rychlo nam odpovedal na emaily (kedze byvame v zahranici vsetko sme museli riesit cez maily) a tiez jeho odpovede boli na velmi profesionalnej urovni. My sme mali milion otazok a Michal nam na vsetky trpezlivo odpovedal a vysvetlil. Pri osobnom stretnuti si vypocul vsetky nase poziadavky a navrhy a jeho urpimne a otvorene komentare a odporucania z praxe nam velmi pomohli. S nasim kratkym svadobnym klipom aj s celym videom sme boli velmi spokojni. Obrad aj manzelov prihovor bol v dvoch jazykoch a tak sme to potrebovali zostrihat a Michal odviedol perfektny job :) V nasom videoklipe sa vyskytla aj mensia chybicka a tak sme Michala hned kontaktovali a on nam opat raz dokazal ze profesionalny pristup a dobra otvorena komunikacia este na Slovensku nevymrela. Z celeho srdca vam dakujeme.
hostina
Ranč Zaľubova - Biliková chata
Aj napriek vselijakym zaciatkom, rodina Bilikova opat potvrdila ze ked sa nieco robi so srdcom, vidno to aj na vysledkoch. Nasi hosia aj domaci aj zahranicni boli totalne uneseni super sluzbami a chutnym jedlom. Vsetkym vrelo odporucam.
hudobná skupina
Ľudová hudba Ivana Sadloňa, Puchov
WOOOW, tak a splnila som si dalsi z mojich snov. Tato cimbalovka bola neuveritelna a hlas a talent mladej spevacky nam vsetkym vyrazil dych. Vsetci hostia si pytali ich cd-ka :) ....najdete ich na you tube...su totalne uzasni :)
kvety
Ranč Zaľubova - Biliková chata
Pani Bilikova mi spravila celu vyzdobu, kyticku, pierko aj vencek presne podla fotiek ktore som jej poslala. Ja som neverila vlastnym ociam ked som videla moju kyticku, splnila mi moj sen a za to jej velmi pekne dakujem. Odporucam vsetkymi desiatimi.
make-up
Ria Victo Make Up Artist - Vranov nad Topľou
Tak aj napriek velkej oblube neviest, ja bohuzial nemam dobru skusenost. Velmi neprofesionalny pristup, na skuske som mala v miestnosti aj jej kamaratov ktori boli velmi hlucni a vulgarni, ale nejak som to predychala. Na skuske moj make-up vyzeral velmi pekne a spytala som sa ci si nerobi fotky, ze ci si to bude pamatat, tak mi povedala ze si to bude pamatat ze sa nemam bat. Vo svadobny den si to vizazistka samozrejme nepamatala a spravila mi totalne iny make up, tak dievcence radim vam ist bez skusky a aspon usetrite. Za tie peniazky som vazne ocakvala poriadny make up. Ocny make up bol kvalitny, ale uplne bez ziadneho podkladu, len rovno make up a licka a ani s nicim nezafixovany. Neviem, za tie peniaze som ocakavala viac.
Žiadne príspevky.