coverphoto
Neaktívny

nina47

Ninka  /  31 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 9. feb 2015
býva v meste Košice
Info o svadbe
Svadba bola 1. 7. 2017
2464
dní po svadbe
Aktivita
4 príspevky vo fotoblogoch
26 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
KošiceKošice-okolieJúl 2017
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
svadobné šaty
Svadby podľa Ely
Ďakujem za prekrásne svadobné šaty, každému sa páčili a na náš deň boli ako stvorené. Prístup počas návštevy salónu ( a to sme cestovali do BA až z Košíc) bol úplne úžasný, aj počas online objednávky, pani majiteľka hneď odpísala a zodpovedala na všetky moje dotazy. Následne som skombinovala asi 3 modely a šaty boli presne také ako som si predstavovala. Cena ma potešila asi najviac, keďže požičovné v KE bolo drahšie ako cena nových šiat, takže som spokojná a určite odporúčam pre každú nenáročnú nevestu, ktorá nepotrebuje vyhodiť za šaty celý majetok a mať a sebe najluxusnejšie materiály. Ešte raz ďakujem :)))
výzdoba
Nevesta Nina (JA)
Chcem pochváliť sama seba, že som zvládla spraviť výzdobu s pomocou manžela a švagriniek :-) Bola to sranda a dobrý pocit z vlastnej tvorivosti. Ako sa hovorí v jednoduchosti je krása :)
koláče
Toptorty Michalovce
Najlepšie koláče aké sme kedy jedli, hosťom tak isto chutili. Tieto koláčiky sú úplne iné, výnimočné a na modernú svadbu by som odporučila len tieto :)) Ďakujeme
hostina
KONGRES HOTEL ROCA KOŠICE
Najlepšie miesto aké sme si na svadbu mohli vybrať. Prístup pani manažérky Kristínky Holováčovej bol od prvého stretnutia na jednotku. Počas príprav aj celej svadby bol personál celého hotela veľmi milí a vyhoveli nám so všetkým, čo sme potrebovali. Určite budeme odporúčať tento Hotel aj naďalej. Ešte raz ďakujeme za najkrajšiu svadbu Roc(k)a. :)))
hudobná skupina
Michal Barila - DJ LITTLE
Ďakujeme za perfektnú svadbu, svetlá, hudba aj ozvučenie obradu boli úžasné. Prístup Michala na jednotku, sme nadmieru spokojní, určite odporúčame :)
Žiadne príspevky.