A na čo sa najviac tešíte vy, Nevestičky?

10. nov 2014

Žienky, nevestičky, na čo sa najviac tešíte zo svadby/na čo ste sa najviac tešili? 


Dnes sú to 2 roky a 3 mesiace od svadby a stále si pamätám (a ako to už v manželstve býva, často si pripomínam), že najviac som sa tešila že budem pani, že si beriem muža lepšieho ako zo sna. Mala som šaty ako som chcela, mala som krásne vlasy, kvôli ktorým som bola 2 dni v natáčkach, mali sme milión druhov koláčov, zmrzlinu a čokoládovú fontánu.

Šaty som si svadobné nakreslila asi ako osemročná a ocinovi som v ten deň sľúbila, že budú (zaslúžene) biele :) Ako mám mať vlasy vybral môj muž lebo také sa mu na mne páčili :) Zákusky a dobroty boli pre hostí. 

Moje spomienky nepatria ale šatám, patria prvému tancu nás dvoch ako mladomanželia, nepatria krásnym pohárom, ale tomu, že ako nevesta som sa vybrala po "živió" medzi hostí a zo starými rodičmi som si bola štrngnúť :) Nepatria obrúčkam ale sľubu ktorý sa na ne viaže. Moje spomienky patria tomu ako sme boli šťastní a na ďalší deň ešte šťastnejší. 

Ale aj tak, najkrajšie bolo ako mi natiahol v kostole prsteň, ako sľúbil na krížik a ako sa mu triasol hlas :)

Prvé dni sme spali len v prázdnej izbe na matraci. Liezlo sa k nám po rebríku a nikde nebola podlaha. Nám to nevadilo. Všetko malo čas. My sme manželia a obaja sme šťastní.

Žienky, nevestičky, tešte sa na svadbu, ale hlavne tešte sa aj na život po nej :)