coverphoto
Neaktívny

mufik7

  /  37 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 8. aug 2012
býva v meste Dunajská Streda
Info o svadbe
Svadba bola 8. 6. 2013
3942
dní po svadbe
Aktivita
119 príspevkov vo fotoblogoch
47 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
Jún 2013PezinokMilujeme knihy
Sledované fotoblogy (82)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +196
Svadobný album
Amy a Stanko
8. 6. 2013 Pezinok | 200 fotiek
fotograf
Zdenko Roman - fotograf
úžasný,úžasný,úžasný :-). Myslím, že fotky hovoria samé za seba, sme úplne nadšení :-). Fotenie so Zdenkom bol skutočne skvelý zážitok. Veľmi príjemný chalan, cítila som sa s ním veľmi uvoľnene a fotenie som si naozaj užívala :-)
hudobná skupina
Ľubica Špačková
Moja bývalá učiteľka spevu. Spievala nám na obrade a bolo to neskutočne krásne až som mala po tele zimomriavky. Obradu svojim vystúpením vdýchla nádhernú atmosféru, za čo jej veľmi ďakujem.
oznámenia
Nevestina sestra
odporúča
kvety
kvetinárstvo EBEN (pezinok)
Kytica, pierko, kvetinová výzdoba, kytice pre mamy, všetko bolo krásne. V kvetinárstve sú veľmi milí a ochotní, vo všetkom mi vyšli v ústrety a splnili mi všetky moje požiadavky.
svadobné obrúčky
Zlatníctvo chameleón
Obrúčky nám urobili podľa obrázka, musím povedať, že sa mi v skutočnosti páčia ešte viac ako na obrázku, detaily úplne perfektné. Dodanie na čas a cena presne ako sme sa dohodli.
bižutéria
MarieeDesign.sk
Krásne náušničky, trocha som sa bála že mi budú ťažké a že ma budú bolieť uši, ale nakoniec som ani nevedela, že ich mám.
účes
Sisi vizáž - Silvia Voštinárová
Účes bol dokonalý, lepší a krajší by sa mi ani nesníval, aký mi spravila Silvia. Vydržal tiež až do rána bez akýchkoľvek problémov, až mi bolo ľúto si ho rozobrať, keď som ráno išla spať :-)
make-up
Sisi vizáž - Silvia Voštinárová
Silvia zo mňa urobila nádhernú nevestu. Najviac som sa bála aby mi líčenie vydržalo aspoň do polnoci, pretože mám veľmi mastnú pleť a všetko mi ide veľmi rýchlo dole. Na moje prekvapenie líčenie bez problémov vydržalo do rána, takže celý deň a noc som bola dokonale upravená nevesta.
Žiadne príspevky.