Dnes trošku prplačka, ale stále radosť 👌👍 Balenie oznámení do obálok. Som veľmi šťastná, že to vyšlo náhodne tak, že keď naši blízki otvoria obálku, rovno uvidia naše mená 😊 Pozvánky sme vyrobili vo photoshope, čo nás nič nestálo. Dali sme ich tlačiť vo photoshope, kde sme si vybrali naozaj veľmi pekný tip papiera s názvom "matalic", ktorý sa tam nachádza v rôznych odtieňoch. Papier nás stál 0,24 € za 1 kus (balenie vychádza na kus menej). 0,42 € stojí farebná tlač na jeden papier (2 oznámenia sa zmestili na 1 papier). Potom si prirátavajú niečo za rezanie a obslužnú prácu (niečo do 1 €). Takže suma sumárum nás oznámenia vyšli 0,36 € za kus. Malé kartičky, ktoré sa dávajú k oznámeniu 2 typov (pozvanie k svadobnému stolu + pozvanie na oslavu po 21:00) boli menších rozmerov a vyšlo ich na papier viac (8 kusov na 1 papier). Na kúpu obálok rozhodne odporúčam stránku www.topenvelopes.eu 👌 Môžete si na tej stránke objednať obálky presne na kus a môžem povedať, že majú rozhodne najlepšie ceny.
Dnes trošku prplačka, ale stále radosť 👌👍 Balenie oznámení do obálok. Som veľmi šťastná, že to vyšlo náhodne tak, že keď naši blízki otvoria obálku, rovno uvidia naše mená 😊

Pozvánky sme vyrobili vo photoshope, čo nás nič nestálo. Dali sme ich tlačiť vo photoshope, kde sme si vybrali naozaj veľmi pekný tip papiera s názvom "matalic", ktorý sa tam nachádza v rôznych odtieňoch. Papier nás stál 0,24 € za 1 kus (balenie vychádza na kus menej). 0,42 € stojí farebná tlač na jeden papier (2 oznámenia sa zmestili na 1 papier). Potom si prirátavajú niečo za rezanie a obslužnú prácu (niečo do 1 €). Takže suma sumárum nás oznámenia vyšli 0,36 € za kus.

Malé kartičky, ktoré sa dávajú k oznámeniu 2 typov (pozvanie k svadobnému stolu + pozvanie na oslavu po 21:00) boli menších rozmerov a vyšlo ich na papier viac (8 kusov na 1 papier).

Na kúpu obálok rozhodne odporúčam stránku www.topenvelopes.eu 👌 Môžete si na tej stránke objednať obálky presne na kus a môžem povedať, že majú rozhodne najlepšie ceny. - Obrázok č. 11/1