Miestne a termínové skupiny

Vo Fotoblogoch pribudnú skupiny, ktoré majú spájať nevesty podľa miesta bydliska a termínu svadby.

Miestné skupiny

Je mnoho informácií, ktoré nás zaujímajú iba z dôvodu, že niekde bývame. Zaujímajú nás, kde v našom okolí dobré nakúpiť, aké akcie sa organizujú, kde ísť na prechádzku. Na druhej strane nepotrebujeme vedieť kde, čo je v Bratislave ak bývame v Košiciach.
Mieste skupiny majú pomocť nevestám vymieňať si informácie, spoznávať sa a organizovať sa v ramci daného okresu. Tým získate informácie, ktoré sa vás tykajú, sú aktuálne a od ľudi, ktorí bývaju tam kde aj vy.

Termínové skupiny

Nevesty, ktoré pripravujú svoju svadbu a majú ju v tom istom termíne si určite majú čo povedať, predsa prežívajú tú istú životnú situáciu. Zdieľajte svoje pocity a skúsenosti ľahšie cez terminové skupiny.

Ako fungujú skupiny?

V skupinách sa dá zverejniť jeden druh príspevku - textová správa. K nej môžete pridať jednu, alebo viac fotiek. Po zverejnení už nie je možné daný príspevok editovať, ani pridavať/odoberať fotky. Členovia skupiny môžu príspevky komentovať, alebo označovať, že sa im páčia.

Príspevok môže vymazať autor príspevku. Komentár môže vymazať iba autor komentáru. Admin môže vymazať príspevok, alebo komentár ak porušuje pravidlá stránky. Pre skupiny platia rovnaké pravidla prispievania ako pre fotoblogy. Profesionáli zatial nemôžu byť členmi skupín.

Kto vidí skupinu a príspevky v nej?

Skupinu aj príspevky v nej vidia iba členovia danej skupiny. Ten, kto nie je člen skupiny nevie danú skupinu dohľadať, ani do nej prispievať.

Ako sa stať členom skupiny?

  • Členom miestnej skupiny sa stanete ak si v nastaveniach zadáte aktuálne bydlisko.
  • Členom termínovej skupiny sa stanete ak si v nastaveniach (Svadba) zadáte termín svadby.

Ak už máte tieto údaje zadané, automaticky ste sa stali členmi daných skupín.

Ako sa stať členom skupiny si môžete pozrieť aj na ilustračnom videu (síce je z Modrykonik.sk, ale postup je ten istý):

Nechcem byť členom skupiny

Ak nechceš byť členom skupiny, môžeš ju kedykoľvek opustiť.

Asmira Team