Čo nové vo Fotoblogoch

25. sep 2012

Čoskoro budú Fotoblogy vyzerať "mladšie". Čo všetko sa zmení? Zobrazovanie príspevkov, ktoré sa páčia vašim priateľom, nový dizajn Fotoblogov a navigácia.

Čo sa páči vašim priateľom

Zobrazovanie príspevkov, ktoré sa páčia vašim priateľom tu bolo aj doteraz. Po zmene sa vám budú zobrazovať priamo v záložke Priatelia a obľúbené. Predsa nikto vám lepšie neodporúči, čo je dobré ako vaši priatelia. Sme presvedčení, že takto je to tam, kde to má byť.

Nový dizajn a navigácia

Zmeny vo vizuáli Fotoblogov je prípravou pre novinky, ktoré vás čoskoro čakajú. Zatiaľ o nich pomlčíme. :) Našim cieľom je stále, aby bol dizajn prehľadný, aby ste sa na stránke ľahko orientovali.

Čo nové u Profesionálov

Príspevky od Profesionálov si môžete pozrieť v samostatnej záložke Profesionáli. Je to "Obchodná ulica" pre vás na Mojej svadbe.
Ich príspevky však nájdete aj v záložke Všetci, kde sú jednoducho všetci. :)

Niečo sme zrušili

Niektoré funkcie vo Fotoblogoch už nenájdete. Je to z dôvodu, že ich používa málo užívateľov. Ospravedlňujeme sa tým, ktorí ich používali a budú im chýbať. A možno si to ani nevšimnete.

Už veľmi skoro budú nové Fotoblogy online.

Asmira Team

  • dorispupripada mi to ako FB😢
    • katesocka@dorispu  presne to isté napadlo aj mňa
      • aurum_8Mne sa to nepáči 😞
        • riana12ja by som mala este jeden navrh - bolo by mozne spravit statusy tak, aby som ho mohla uzamknut, aby nik nemohol komentovat?