coverphoto
Neaktívny

martinamac

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 9. dec 2011
Aktivita
0 príspevkov vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
svadobné obrúčky
Miroslav Cerula - zlatník, Vranov nad Topľov
Svadobne obrucky sme mali vyrobene vo Vranove. Su krasne, bezchybne, presne podla nasich predstav. A jednoznacne za bezkonkurencnu cenu :)
výzdoba
SVADOBNÁ AGENTÚRA TINKA
Tinka ma odhadla hned na prvom stretnuti. Vyzdoba bola jemna, decentna, elegantna, proste krasna. S Tinkou sa jednalo vyborne a vybrala by som si ju zas a znova :)
účes
Lenka Le Salon
Lenka je velmi sikovna kadernicka. Nevadilo jej vyskusat aj tri ucesy na skuske, vedela skvelo poradit. V sobotu vycarila paradny uces raz dva.
šperky
Mikloshko
Vybrala som si iba nausnice, kedze boli vyrazne, uz nic viac. Myslim, ze aj stacilo. Tie ruzicky boli nadherneee a ladili nielen so svadobnou kyticou ale aj celou vyzdobou :)
make-up
Patris Poprad
Patka nam robila perfektnu zabavu cele doobedie. Makeup bol bezchybny, nadherny, aky som este nikdy nemala. Patka je expert na istotu :)
ženíchov oblek
Windsor Parndorf
Oblek sme kupili v Parndorfe, cierny, elegantny, decentny. Nie som zastancom svadobnych vesticiek, preto sme zvolili iba motylika a myslim, ze zenich bol ten den, aj vsetky ine dni samozrejme :), najkrajsi fesak :)
popolnočné šaty, spoločenské šaty
aftershock Eurovea
Saty mi padli ako uliate. Celkom som bola rada, ked som sa vyzliekla z tych milion spodniciek, sukni a vrstiev svadobnych siat :)
svadobné šaty
Salon Nicol BA
Saty boli nadherne, presne take, ake som si vzdy predstavovala. Aj ked bol na zaciatku so satami velmi maler, nakoniec vsetko dobre dopadlo :)
Žiadne príspevky.