Ahojte kočky🙋 Musím sa Vám pochváliť, že svadbu máme úspešne za sebou, už 6 dní som pani Sebešovou❤ Pomaly si zvykám na status "manželky" a na nové priezvisko a podpis😜. Svadba bola nádherná, krásna, emotívna, dojímavá a my sme sa obaja cítili šťastne, neskutočne šťastne. Všetko prebiehalo bez problémov, komplikácií a stresu. Celý deň sme si užili a stále sme sa usmievali☺️. Náš deň sme si užili aj vďaka našej úžasnej rodine, ktorá nás stále podporovala a vo všetkom nám pomáhali. Jediné malé negatívum celej svadby je to, že ubehne tak strašne neskutočne rýchlo, že má človek chuť si ju znova zopakovať😂. Milé nastávajúce nevestičky, skutočne sa nestresujte a celý deň si naplno užite s radosťou, elánom, úsmevom, láskou a šťastím. Pripájam pár svadobných foto momentiek 😉
Ahojte kočky🙋 Musím sa Vám pochváliť, že svadbu máme úspešne za sebou, už 6 dní som pani Sebešovou❤ Pomaly si zvykám na status "manželky" a na nové priezvisko a podpis😜.
Svadba bola nádherná, krásna, emotívna, dojímavá a my sme sa obaja cítili šťastne, neskutočne šťastne. Všetko prebiehalo bez problémov, komplikácií a stresu. Celý deň sme si užili a stále sme sa usmievali☺️. Náš deň sme si užili aj vďaka našej úžasnej rodine, ktorá nás stále podporovala a vo všetkom nám pomáhali. Jediné malé negatívum celej svadby je to, že ubehne tak strašne neskutočne rýchlo, že má človek chuť si ju znova zopakovať😂.
Milé nastávajúce nevestičky, skutočne sa nestresujte a celý deň si naplno užite s radosťou, elánom, úsmevom, láskou a šťastím.
Pripájam pár svadobných foto momentiek 😉 - Obrázok č. 55/7