coverphoto
Neaktívny

lucia1317

Lucka
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 30. sep 2014
býva v meste Liptovský Mikuláš
Info o svadbe
Svadba bola 2. 5. 2015
3255
dní po svadbe
Aktivita
6 príspevkov vo fotoblogoch
15 príspevkov vo fóre
3 inzeráty
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +52
Svadobný album
Lucka a Rudy
2. 5. 2015 Detva | 56 fotiek
ubytovanie
Hotel The Grand Vígľaš
Svadba na zámku, čo viac si nevesta môže priať. Splnil sa mi detský sen :) Vígľašský zámok je na svadbu ako stvorený. Priestory sú úžasné. Zamestnanci veľmi nápomocní a veľká vďaka najmä pani Valovičovej a prevádzkarke, s ktorými sa nám super spolupracovalo :)
ženíchov oblek
Alan Delon
Sadol mu ako uliaty. Nemohla som mu povedať nie :) Bol v ňom ženích neodolateľný :)
make-up
Suzi Beauty
Na líčenie rodiny som zabezpečila Zuzku s Henkou zo Suzi Beauty z BB. Mňa líčila Zuzka. Zuzka je úžasný človek. Zuzka ma veľmi dobre pozná a vystihla moje predstavy. Výsledok stál za to. Všetci chválili :) Zuzka ešte raz ďakujem.
svadobné šaty
Salón Princess Prešov
Šaty boli ako z rozrávky o popoluške. Splnil sa mi môj detský sen mať svadbu na zámku a v tak nádherných šatách. Aj popolnočné šaty som mala od nich. Úžasný salón s krásnymi šatami. Čo viac som si mohla priať :) Ešteže mi sadli ako uliate :)
dj
Dušan Šipek
Duško je skvelý mladý Dj. Vystihol náladu ľudí, na čo majú chuť tancovať. Aj napriek toľkej hudby, čo sme mali na svadbe, ani pri ňom parket nikdy nebol prázdny. Práve naopak a popolnoci to riadne roztočil :)
hudobná skupina
Miťo Bomba
Miťo Bomba má nádherný hlas. Spev som nerozoznala od originálu. Počas jeho spievania som si myslela, že to DJ púšťa pesničky a to spieval Miťo. Veľmi šikovný a nadaný človek. Zaspieva skoro všetko a keď hostia spievali s ním, tak máte o zábavu postarané. Šikulka :)
hudobná skupina
Folklórny súbor Očovan
Folklórny súbor bol úžasný ako čerešnička na torte. Mali sme Dj a kapelu a ľudový súbor ako doplnok. Perfektne vedeli vystihnúť atmosféru. Ľudia spievali a tancovali až sme nechápali, koľko ľudových piesní ľudia poznajú. Bola to skvelá kombinácia spojiť ich dokopy. Folklórny súbor hral hlavne na terase na cimbalovke, ale boli najväčšia atrakcia večera :) Vrelo odporúčam.
fotograf
Mondiafoto
Vladko s jeho ženou Lenkou sú úžasní ľudia. Fotenie s nimi je super zábava. Vedia odviazať atmosféru a uvoľniť ľudí na fotenie aj v svadobnom strese. Videli sme zatiaľ len pár fotiek a už teraz sa nevieme dočkať ďalších. Fakt skvelá spolupráca :)
Žiadne príspevky.