coverphoto
Neaktívny

luc_lucka

Lucka
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 14. okt 2011
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 2. 2. 2018
2269
dní po svadbe
Aktivita
2 príspevky vo fotoblogoch
32 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +10
Svadobný album
Lucka a Miško
2. 2. 2018 Žilina | 14 fotiek
svadobná agentúra
luciafilipova.events
S organizáciou nám veľa pomohla mladá talentovaná event manažérka, ktorej patrí naše veľké "ďakujem". Vo všetkom sme sa mohli na ňu spoľahnúť. Lucka je pozitívne naladený človek, ktorý svoju pozitivitu prenáša aj do svojej kvalitne odvedenej práce.
výzdoba
Výzdoba TIP TOP
Katka je veľmi kreatívna a priateľská osôbka. Má s nerozhodnými nevestami obrovskú trpezlivosť, poradí, srší úžasnými nápadmi. Keď som zbadala vyzdobenú sálu, takmer som padla na zadok. Dokonalé!
účes
Zlatica Jamborová
Účes mi robila Zlatka tiež bez skúšky. Len som ukázala obrázok a Zlatka začala čarovať. Účes vydržal niekoľkonásobné prezliekanie aj natriasanie sa na parkete.
make-up
Zlatica Jamborová
Skúšku sme už nestíhali, ale Zlatka má zlaté ruky. Nechala som všetko na ňu a spravila zo mňa peknú nevestu. Make-up vydržal až do posledného tanca.
svadobné šaty
Svadobný salón GLAMOUR OF ANGELS
Neverila som, že nájdem salón s krásnymi šatami, ktorý bude ochotný upraviť šaty na moju drobnú postavu. Bola som tvrdý oriešok, ale šikovné žienky zo salónu to zvládli. V salóne mi zapožičali aj kožúštek, pelerínku a závoj.
ubytovanie
Drevenice resort Terchová
Všetci sme boli ubytovaní v útulných dreveničkách. Namiesto jedného svadobného dňa sme si väčšina spravili predĺžený svadobný víkend.
hostina
Drevenice resort Terchová
Originálne miesto na svadobnú hostinu. Nakoľko máme radi prírodu a sme turisti, táto krásna drevenica bola presne to, čo sme hľadali. V hoteli boli všetci maximálne ústretoví, vyhoveli nám vo všetkých našich požiadavkách. Vďaka nim bola naša svadba dokonalá. Tiež musíme vyzdvihnúť veľmi chutnú kuchyňu, ktorú všetci chválili. A konečné vyúčtovanie nám tiež vyčarilo úsmev na tvári. :)
civilný obrad
Drevenice resort Terchová
Obrad sme mali v peknej konferenčnej miestnosti v novopostavenej drevenici.
luc_lucka pridala 14 nových fotiek
27. feb 2018

Lucka a Miško

(14 fotiek)
Svadobný album
VYBRALI SME