coverphoto
Neaktívny

liduska12

Lydka
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 9. dec 2014
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 22. 8. 2015
3158
dní po svadbe
Aktivita
4 príspevky vo fotoblogoch
15 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +40
Svadobný album
Lydka a Dominik
22. 8. 2015 Bratislava | 44 fotiek
kameraman
T&T STUDIO
Uzasni kameramani, cely cas boli velmi mili, vysmiati a nase svadobne video aj klip su uplne paradne!! urcite odporucame :)))
darčeky
Najkolaciky stastia
Kolaciky stastia boli velmi chutne a odkazy v nich velmi mile, na mnohych skvele sedeli :) komunikaciu si tiez pochvalujem :)
make-up
Rea Polakovič - líčenie a účesy
odporúča
svadobné šaty
WEDDING GALLERY - svadobný salón
Bol to prvy salon, v ktorom som si isla skusat svadobne saty a hned som si aj vybrala. Citila som sa v nich velmi dobre a krasne :))
víno
Víno Jano - Limbach
Vino bolo velmi chutne aj za dobru cenu. Brali sme biele, ruzove aj cervene vino na hostinu a biele vino do vinovych flias bez etikiet ako vysluzky, co bolo velmi prakticke kedze sme si chceli na flase nalepit vlastne etikety :)
koláče
Syslíkove tortičky (www.torticky.sk)
Silvia nam robila aj tortu aj candy bar a bolo to doslova "nebicko v papulke" :)) Kolaciky na Candy bare boli nielen krasne na pohlad cim dotvorili uzasnu vyzdobu, ale aj neskutocne chutne!! Vyborna volba! :)
výzdoba
Decor2Love- wedding and special event rentals
Na vyzdobu saly som si ani lepsie vybrat asi nemohla :))) S Erikou sa mi neskutocne dobre komunikovalo, vzdy bola mila, ochotna, velmi kreativna a vyzdoba nasej saly bola absolutne nad moje ocakavania!!! Rozhodli sme sa pre kombinaciu farieb peach-pink-blue, cim mi vlastne Erika splnila moju tajnu tuzbu, lebo modre vazicky mi uz predtym na roznych fotkach svadobnych vyzdob ucarovali :) Tim Decor2Love nam aj krasne vyzdobil stolik na knihu hosti, ako aj Candy bar, ludi to uchvatilo :)) Vsetci nam velmi chvalili vyzdobu a citili sa na svadbe velmi prijemne :) Jednoznacne odporucame vsetkymi desiatimi!! :)
Miro je uzasny DJ. Mala by ho aj moja sestra na svadbe a bola to pre nas jasna volba. Celu noc sme pretancovali a bavili sa. Dala som mu aj nejake tipy na pesnicky, ale v podstate to ani nebolo treba, lebo ludia sa super bavili. Miro je proste profik, ktory vie roztancovat ludi! Pre nas je TOP DJ! :)
Žiadne príspevky.