coverphoto
Neaktívny

koriatka

Jana Strauszova  /  39 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 28. sep 2010
býva v meste Trenčín
Info o svadbe
Svadba bola 7. 9. 2013
3857
dní po svadbe
Aktivita
0 príspevkov vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
oznámenia
PAMAS -Trenčín, s.r.o.
Všetko bez jedinej chyby....oznámenia mali veľký úspech.
svadobné obrúčky
KAMEA s.r.o. - Slovenský výrobca svadobných obrúčok & šperkov
Perfektný príklad úspešného predaja...obrúčky boli to najjednoduchšie čo sme vyberali...všetko vďaka predajným schopnostiam. Kamea určite aj nabudúce :)
účes
Zlatica Jamborová
Perfektný účes, aj napriek tomu, že som mala obrázok. Zlatica ma učesala perfektne, všetko držalo pokope veľmi dlho, tak isto aj make up. Určite odporúčam.
svadobné šaty
Ália - TN
Na prvý pohľad uplne nenápadný svadobný salón v Trenčíne. Pred príchodom som neočakávala nič extra, ale odhadli ma na šaty na prvý pohľad. Šaty bolo perfektné, tak isto aj popolnočné.... Navyše veľká ochota úprav na šatách v rámci možností.
Agentúra Jedna Radosť vám zabezpečí na svadbu všetko čo len potrebujete. Stačí sa spýtať a máte vybavené....toto sa oplatí najmä ak nie ste z mesta v ktorom chcete mať svadbu. Agentúra zabezpečila svadobného koordinátora, výzdobu, DJ, kameramana, vizážistku...a všetko bolo v úplnom poriadku.
Dakujeme agenture Jedna radost za prekrasnu vyzdobu v HI v Ziline... :) aj napriek problémov s hotelom. Ak by sme sa rozhodovali znova, urcite by to bola opat tato agentura. Neskutocne ocko pre detail, aranzovanie a umiestnenie.... Staci sa spolahnut a vsetko je tak ako ma byt :) Odporúčam nevestám :)
Žiadne príspevky.