coverphoto
Neaktívny

kofolka45

Lucia  /  29 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 2. mar 2016
býva v meste Nitra
Info o svadbe
Svadba bola 8. 9. 2018
2048
dní po svadbe
Aktivita
23 príspevkov vo fotoblogoch
258 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Kolekcie
  • 1
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
kvety
Kvetinárstvo Andrea Veľké Zálužie
Kyticu a pierko nám spravila pani Andrea v kvetinárstve, išla som tam s fotkou kytice akú som chcela, 5 dní pred svadbou som si to rozmyslela a som povedala, že chcem aby tam bolo aj niečo farebné (mala byť totiž len biela so zeleňou). Z kytice ktorú mi priniesol môj budúci som nedokázala spustiť oči. Bola nádherná. Pierko bolo obrovské mohlo byť aj o polovicu menšie, keby mi to skôr napadlo odstrihla by som z neho trochu zelene aby bolo menšie. Tým, že bolo také veľké tak už okolo tej pol 8 večer keď sme sa išli ešte odfotiť, už bolo ovisnuté na saku a nevyzeralo pekne.
účes
Petra Vrábelová
účes mi robila kamarátka od nás z dediny, odkedy sa chodím dávať česať chodim len k nej, bola som s ním nadmieru spokojná, presne podľa mojich predstáv
ženíchove doplnky
Tom Steed
Košeľu mal ženích na vyrobenú na mieru. Je s ňou nadmieru spokojný (môj chlap je vcelku náročný a už mi hovoril, že kde si len tú košeľu najbližšie môže obliecť, že je fantastická) Vybrali sme si jemný kvetinový vzor, inicály na manžetách, golier aj na motýlika aj na kravatu, a manžety aj s použitím manžetových gombíkov aj obyčajných.
ženíchov oblek
Nowy Targ Poľsko
Ženích si oblek tiež kúpil v Poľsku, sadol mu hneď na prvý krát, a mne sa veľmi páčil, cena výborná tak sme neváhali. Koženné topánky a opasok sme tiež zohnali tam.
doplnky nevesty
Alliexpress
Bolerko som mala z aliexpresu, závoj som si robila ja. Hrebienok, náušnice tiež ali.
popolnočné šaty, spoločenské šaty
Nowy Targ Poľsko
Šaty som si kúpila rok a pol pred svadbou v Nowom Targu na trhu, hneď sa mi zapáčili a veľmi dobre som sa v nich cítila.
odobierka
Kamarátky
Očepčenie nám spravili moje kamarátky a kamaráti, robili sme ho už na viacerých svadbách a musím sa priznať, že krajšie som si to ani predstaviť nemohla. Bolo to perfektné, nie dlhé s pointou a dokonca aj môjmu mužovi sa veľmi páčilo, pričom zastával názor "načo tam mám byť, celeé to je o tebe, ja si tam budem lúskať zrnká"
dj
Dj Éčko
DJ hral vcelku dobre, hostia sa bavili, jediné negatívum bolo, že hral príliš nahlas. Aj sme ho na to upozornili vtedy to hneď stíšil ale po chvíli opäť pridal.
kofolka45 pridala 12 nových fotiek
2. máj 2018

Ako zapózovať fotografovi, alebo ako dopomôcť pekným fotkám

(93 fotiek)
VYBRALI SME

Ahojte, prosím vás objednávali ste niektorá z vás už aj z alibaba.com? Ďakujem 🙂

POZOR!
Baby pozor ktore mate svadbu v kostole od 1.1.2018 novela zakona platime 10€, zatial co za civilny sobas sa nic neplati!!! Kto chcete a mozte podpiste peticiu nech nie sme diskriminovani. Najdete tam aj blizsie info
http://www.citizengo.org/sk/sc/146639-poplatok-za-cirkevny-sobas?tc=fb&tcid=44589795