coverphoto
Neaktívny

kikinkiranitra

Kristínka
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 6. mar 2016
býva v meste Nitra
Info o svadbe
Svadba bola 2. 9. 2017
2421
dní po svadbe
Aktivita
4 príspevky vo fotoblogoch
21 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +152
Svadobný album
Kristínka a Paľko
2. 9. 2017 Nitra | 156 fotiek
kvety
Výzdoba Roses
Od výzdoby Roses sme mali aj svadobnú kyticu a svadobné pierko. Kytica bola krásna, zladená k môjmu venčeku. Veľká spokojnosť :)
výzdoba
Výzdoba Roses
Pôvodne som si chcela výzdobu riešiť vo vlastnej réžii, ale ďakujem pánu Bohu, že ma osvietil a že som stretla baby z Roses na svadobnej výstave v NR. Super komunikácia, cena, prístup, všetko :) Sušené kvety som si zohnala sama a boli také zlaté, že mi ich krásne zakomponovali do výzdoby aj keď nemuseli. Odporúčam všetkými desiatimi :)
účes
Salon Anett
K Anetke chodím na účes dlhé roky, takže som stavila na istotu. Všetko som nechala na ňu, povedala som jej iba približnú predstavu a výsledok bol nádherný.
make-up
Monika z Diamond Beauty Studio
Monika je moja bývalá spolužiačka a pri výbere vyzážistky som neváhala ani minútu. Nesklamala a makeup bol dokonalý. Tak isto ako manikúra, ktorú mi robila pár dní pred svadbou :)
doplnky nevesty
Magaela
Venček so závojom bol môj sen. Mala som vyhliadnutý hrebienok z ich ponuky a po dohode nebol problém vyrobiť mi podľa neho aj venček. Pre mňa dokonalý - ani bohatý ani riedky, taký akurát. Mamina mi ho dokonca zakázala predať :-D
doplnky nevesty
Myrtille zo sashe.sk
Vyšívaný opasok spolu s motýlikom pre Paľka bol nádherný. Keďže ten v ponuke bol vyšívaný na saténe, bola som rada, že mi slečna vyhovela a vyšila mi ho na biele platno dokonca v rekordnom čase :)
svadobné šaty
Salón EvaMária - salonevamaria.sk - svadobné a spoločenské šaty
Po skúsenostiach v iných salónoch kde mali v mojej velkosti biedny výber alebo cena za požičanie bola vyššia a šaty nevyzerali tak pekne som sa rozhodla pre salón EvaMária v Seredi. Nelutujem. Veľký výber šiat za prijateľné ceny, človek si ani nevedel vybrať. Perfektný prístup pracovníčok salónu a šaty na mieru, ktoré mi ostanú. Opäť môžem len a len odporúčať.
koláče
Cukráreň Ervin, Tešedíkovo
Perfektné, chutné a za super cenu. Navyše sme si zákusky dali nakrabičkovať takže sme mali menej práce s výslužkami. Odporúčam.
kikinkiranitra pridala 50 nových fotiek
10. sep 2017

Kristínka a Paľko

(156 fotiek)
Svadobný album
VYBRALI SME
kikinkiranitra pridala 4 nové fotky
29. mar 2017

Naše rande :)

(40 fotiek)
Rande foto
VYBRALI SME