coverphoto
Neaktívny

juliana7221

Juliana  /  35 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Budem sa vydávať za mojho drahého, neviem ešte presne kedy, ale budem :)
zaregistrovala sa 5. jan 2013
býva v meste Prešov
Info o svadbe
Svadba bola 31. 5. 2014
3591
dní po svadbe
Aktivita
17 príspevkov vo fotoblogoch
43 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (16)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +109
Svadobný album
Juliana a Martin
31. 5. 2014 Prešov | 113 fotiek
kvety
Kvetinárstvo MOKAMA Kapušany
Monika Husovská z Kapušian, postarala sa mi o všetky kvety, ktoré som potrebovala....kytička bola nádherná, presne taká akú som si vysnívala :) :) a v kostole to bolo ešte krajšie ako som si vysnívala a vo veľmi dobrej cene, som veľmi spokojná a odporúčam!
oznámenia
moja sestra s manželom
nápad z internetu a spracovanie mojou sestrou (kreslila tie obrázky sama! ) a do grafickej podoby jej s tým pomohl jej šikovný manžel :)
účes
Zuzka Antolíková
moja spolužiačka ešte zo základnej školy... odviedla skvelú prácu s mojimi dlhými vlasmi...vôbec som si to nevedela predstaviť, ani som poriadne nevedela čo chcem....ale ona vykúzlila presne to, čo som chcela :)
make-up
Kozmetika Tina Kapušany
Tinka Vargová - užasný človek so šikovnými rukami a serióznym prístupom. Pohotovo zareagovala na situáciu, ktorú mi v pondelok pred svadbou spôsobila moja známa vizážistka, ktorú som mala objednanú už asi pol roka pred svadbou... no nemyslím na nič zlé, lebo ak by ma líčila tá pôvodná možno by som nebola až taká pekná ako som bola :D ale naozaj, Tinka vie čo robí... ak ste niekde z okolia, tak nepochybne odporúčam!
topánky
Efekt moda Prešov
Činak v prešove pri stanici, 16 eurove topanky! (keď si kúpim drahé topánky, otlačia ma, tieto vydržali a boli krásne :) )
popolnočné šaty, spoločenské šaty
moja milá teta Evička
momentálne som veľkosť 42 a na mňa proste neboli také šaty ako sa mi páčili, aby som si ich mohla kúpiť (požičiavať som si nechcela, lebo tento rok ideme ešte na 8 ďalších svadieb a určite by som ich ešte využila) no a tak mi ich naša známa ušila...odporúčam, ak budete chcieť, píšte, dám vám kontakt, teta je šikovná a ochotná :) a urobila krásnu prácu :) za rozumnú cenu!
svadobné šaty
SVADOBNÉ CENTRUM DANKA
prístup, kvalitu šiat a aj všetko okolo toho hodnotím vysoko pozitívne :) a svadobné centrum Danka vrelo odporúčam, kvalita za rozumnú cenu! :) a v cene som mala všetko ostatné, závoj, ozdobu na auto, slnečník, kabelku atď :) v ponuke tiež majú nádhernú bižutériu, ktorú som mala tiež od nich a je to kvalita! chcela by som to nosiť vždy!
výslužka
vlastná výroba - prevažne mamkiných rúk
nápadom sme sa inšpirovali niekde na internete, ale urobili sme také vrecúška, z ľanovej látky, krásne obnitkované ružovou nitkou, na nich bolo napísané hnedou fixou na textil Julka a Martin a náš dátum a na druhej strane, Ďakujeme :) a vo vnútri bola nasypaná sušená levanduľa :) mne sa to páčilo a páči sa mi aj to, že to hostia využijú a bude im to chvíľu voňať v skriniach :)
Žiadne príspevky.