coverphoto
Neaktívny

japonika

Pipi
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 23. nov 2012
býva v meste Nitra
Info o svadbe
Svadba bola 4. 5. 2013
3967
dní po svadbe
Aktivita
28 príspevkov vo fotoblogoch
62 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (12)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +116
Svadobný album
Ryž a Hac
4. 5. 2013 Nitra | 120 fotiek
hudobná skupina
Harfistka Mária Kmeťková, naša kamarátka Dominika so svojou skupinou a Kata Rzia
spokojnosť!
oznámenia
OZNÁM TO!
spokojnosť! Podčiarkujem hlavne rýchlosť a ochotu.
kvety
Ateliér Papaver
úplne to najlepšie z najlepšieho!!! Urobili to krajšie, ako som im opísala našu predstavu, keď som uvidela sálu, chcelo sa mi plakať od radosti!
výzdoba
Výzdoba od Anny
mala som od nich objednané stoly a stoličky, ktoré sú krásne, ale priviezli ich neskorej a navyše ich neposkladali, len ich vraj "hodili" do stredu miestnosti a potom sa o to musel postarať brat s ocom...
účes
Štúdio Peter Gašpar
pôvodne som mala pekný účes, ale žiaľ bolo vlhko a ešte sme aj trochu zmokli, takže som mala žiaľ účes ako vodníček, no našťastie make-up tomu dodával noblesu, takže som nebola úplne ako vylezená zo sprchy...
veľká spokojnosť! Keď som bola na skúške, nechala som sa nalíčiť podľa svojich predstáv, ale nehodilo sa mi to a už som nemala čas ostať dlhšie, tak sme sa len ústne dohodli bez skúšania, že čo a ako, z čoho som mala trochu obavu, ale dopadlo to výborne!
torta
Sweet Rosi
bola chutná a pekná, ale úplná spokojnosť to nebola, lebo kvietky boli dosť nevýrazné...
svadobné auto
Amos auto
odporúčam VYHNÚŤ SA OBLÚKOM!!! Jediné skutočné negatívum našej svadby. Keď som deň predtým volala šoférovi, aby sme sa dohodli, kedy a kde presne má prísť, ten ani netušil, že má na nejakú svadbu na druhý deň ísť, potom mi volal naspať, že teda áno, je to objednané, ale že moja limuzína (kvôli ktorej som to chcela od nich) je pokazená, takže môže prísť len inou... Keďže som už nemala čas riešiť niečo iné, súhlasila som, no to som nemala robiť... Už na začiatku 20 minút meškal, prišiel oblečený úplne nespoločensky, keď sme chceli, klimatizáciu, začal ísť ohrievač, vraj si to máme my prestaviť, ale nedalo sa, tak sme sa celý čas varili... A ani hudba nešla. Ale najhoršie bolo, že vôbec netušil, kam má ísť, my sme sa rozprávali a keď sa mi zdalo, že už ideme nejak pridlho, pozrela som von a zbadala, že už pomaly budeme v Maďarsku... Takže nám cesta miesto 15 minút trvala vyše hodiny, kvôli čomu sme už nemali čas fotiť sa pred kaštieľom, na čo sa veľmi hnevám!!! A vypýtal si viac, ako sme boli dohodnutí!!!
Žiadne príspevky.