Súťažte o vstupenky na Svadobné dni a Beauté 2015

13. jan 2015

S príchodom nového roka k nám na stránku prišli i nové budúce nevesty. Pozorujeme, že i počas minulých rokov bol január mesiacom, kedy sa registrovalo najviac neviest. Môžeme si len predstavovať, či to má súvis s vianočnými a novoročnými zásnubami, alebo je nový rok príležitosť začať niečo nové, začať s prípravami na svadbu! :)

Každá nevesta potrebuje získať čo najviac informácií pred tým, než si vyberie toho svojho svadobného fotografa, miesto obradu, šaty, farbu výzdoby, účes a všetko ďalšie, čo s jej vysnívaným svadobným dňom súvisí. Existuje mnoho možností, kde sa k informáciám dopracovať a jednou z nich sú svadobné veľtrhy. Prinášame vám možnosť vyhrať vstupenky na Svadobné dni a Beauté 2015 v Nitre  v Nitre v dňoch 23. a 24. januára 2015. 

Ako sa do súťaže o vstupenky zapojiť?

Chceme vidieť, ako sa váš svadobný príbeh začal :) Ukážte nám svoj zásnubný prsteň, ktorý je vstupnou bránou do svadobných príprav a do vášho budúceho manželského života.

Fotografiu svojho zásnubného prsteňa zverejnite ako krátku správu do vášho fotoblogu, opíšte aspoň jednou vetou vaše pocity zo zásnub alebo príbeh, ktorý za zásnubným prsteňom stojí, a nezabudnite krátku správu označiť #zasnubena :) 

Do súťaže sa môžete zapojiť od-téé-raz, až do piatku 16.1., do 12:00. Súťažíme o 25 vstupeniek pre 2 osoby, takže šanca vyhrať je vysoká!

Verím, ža takto sa vzájomne bližšie spoznáme a dozvieme sa čosi o sebe a o tom, čo nás sem privádza. Zároveň je to možnosť, ako sa zadarmo dostať na svadobný veľtrh v Nitre, kde nájdete mnoho užitočných informácií a rád.

Okrem toho, každej z vás, ktorá sa do súťaže zapojí, priletí i malé modré srdiečko :)

Veľmi sa teším na vaše príspevky a príbehy.

Majte krásny deň,
Jana Martišková, 4nets team

 

P.S. Pripájame i program toho, čo sa na svadobnom veľtrhu bude diať. To len aby ste vedeli :)