coverphoto
Neaktívny

jana2n

Jana
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 16. okt 2014
Info o svadbe
Svadba bola 24. 10. 2015
3080
dní po svadbe
Aktivita
3 príspevky vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
5 inzerátov
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +110
Svadobný album
Jana a Martin
24. 10. 2015 Topoľčany | 114 fotiek
výzdoba
Jozef Moravčík LIGHT SERVICE
Výborná spolupráca a veľká ochota. Osvetlenie dodá celému priestoru nový rozmer a aj samotná svadobná výzdoba ešte viac vynikne.
výzdoba
Vyzdoby.sk
Pre túto agentúru som sa rozhodla na základe ich práce, ktorú som videla na internete. I keď som mala zo začiatku obavy, veľmi rýchlo ma pani majiteľka presvedčila o opaku. Pani Dzibelova bola skvelá, komunikácia s ňou bola vynikajúca, splnila všetko čo som si priala, poradila najviac ako sa len dalo. A výsledok bol neskutocny, presne podľa mojich predstáv. Keď som vstúpila do sály a zbadala som to, zmohla som sa len na slovko WAU. Je to žena, ktorá mi povedala, že táto práca je pre ňu srdcová záležitosť, čo naozaj aj dokázala našou rozpravkovou výzdobou
svadobné obrúčky
KAMEA s.r.o. - Slovenský výrobca svadobných obrúčok & šperkov
Pre nás tie najkrajšie
účes
Andrea Oravcova Belleza-kadernictvo
Účes presne podľa mojich predstáv, obrovská spokojnosť
make-up
Vizážístka Denisa Macková
Deniska ma už malovala na sestrinu svadbu a vedela som, že ak príde ten deň D, bude ma maľovať aj na tú moju. Je to skvelá žena, ktorá urobila v tento deň zo mňa tu najkrajšiu ženu
ženíchov oblek
Pietro Filipi, Bratislava Aupark
Z manželovej strany veľká spokojnosť a samozrejme aj z mojej, lebo bol veľký fešák ;-) Predavač, ktorý nás obsluhoval bol naozaj odborník, skvelo poradil a celú dobu sa k nám správal veľmi milo. Oblek manželovi upravili presne na mieru a kuriérom poslali až domov.
doplnky nevesty
Svadobný salón WEM
Z Wem som mala svadobný závoj, ktorý som si kupovala a naozaj veľká spokojnosť. Majitelka Majka je veľmi mila baba, pomohla mi vybrať ten správny závoj a odtieň. Škoda, že som na tento salón narazila neskôr. Podľa môjho názoru je to jeden z najlepších salónov na Slovensku. A to píšem aj napriek tomu, že som šaty z tohto salóna nemala.
svadobné šaty
salon Nicole BA
Pre mňa jasná voľba, už dávnejšie som vedela, že keď sa budem raz vydávať, tak chcem len svadobne šaty pronovias. A keďže najblizsie pronoviasky mali v Nitre, hneď som vedela kam mám ísť. Baby v Nitre milé a ochotné a šaty som si aj zajednala. Ale medzitým prišla kolekcia 2016 a láska na prvý pohľad bola na svete. Len to malo jeden háčik, ešte neboli na predajni a nebolo isté či prídu do našej svadby. Nakoniec ale 2 alebo 3 tyzdne pred svadbou dorazili do BA a boli moje. Preto nakoniec salón v BA. Aj tam boli baby veľmi milé, dokonca ak potrebujete, vedia vám šaty presunúť napr.do NR, ale tak ja som to už nechcela komplikovať. Malé nedorozumenie nastalo ohľadom svadobneho zavoja, ale to sme si s pani majiteľkou vyjasnili a všetko bolo v poriadku.
Žiadne príspevky.