coverphoto
Neaktívny

eriiika

Erika
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Tak a prišiel rad aj na mňa, už sa neviem dočkať:-)))
zaregistrovala sa 15. jan 2010
Info o svadbe
Svadba bola 7. 7. 2013
3909
dní po svadbe
Aktivita
3 príspevky vo fotoblogoch
24 príspevkov vo fóre
6 inzerátov
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +39
Svadobný album
Erika a Miki
7. 7. 2013 Bratislava | 43 fotiek
etikety na fľaše
depingo
Krásne etikety, promptné vybavenie, určite odporúčam:-)
výzdoba
Decor2Love- wedding and special event rentals
Ako inak- Decor2Love:-)
svadobné šaty
Svadobný salon Angels, Senec
Salón Angels som si vyhliadla už na výstave v Inchebe, ale netušila som, že si vyberiem prvé šaty v prvom salóne:-) veľmi milé majiteľky, ochotný prístup, voňavučké šaty a super cena. A hoci by som na seba vôbec netipovala taký tip šiat, sadli mi ako uliate, mala som voľné nohy, nebolo mi v nich horúco, boli ľahučké, ale hlavne krásne:-)
koláče
Cukráreň Arriba
Od Arriby sme mali mini koláčiky, výslužky aj krásnu svadobnú tortu. Pani majiteľka nám dobre poradila pri výbere koláčikov, aby sa nám vonku netopili, všetkým koláčiky chutili a svadobná torta bola famózna:-)
civilný obrad
pani Farkašovská
Pani Farkašovská pre nás pripravila nádherný obrad, pri ktorom sa nám už od začiatku tisli slzy do očí, bolo to krásne, vidno, že má dlhoročné skúsenosti. Všetci ju chválili, vraj taký krásny civilný obrad ešte nevideli:-)
Jednoznačne odporúčam:-) Skvelá hudba od prvej pesničky až po poslednú. Stačil len pohľad a vedel, čo si želáme. Spravil nám skvelý topánkový kvíz, na ktorom sa všetci nasmiali. A vo veľkej miere aj vďaka sme v pohode prežili búrku, lebo namiesto balenia aparatúry spustil detskú diskotéku s bublinkami:-)
Jednoznačne odporúčam:-) Na Borisa som sa už vopred tešila, s líčením a účesom som bola maximálne spokojná na skúške aj vo svadobný deň. Dokonca aj Mikiho mama doteraz spomína, aká som bola krásne učesaná a namaľovaná:-) Dúfam, že v blízkej budúcnosti sa vyskytne príležitosť zveriť sa mu do opäť do rúk, lebo som sa cítila mimoriadne krásna. A je to skvelý človek okrem iného:-)
Jednoznačne odporúčam:-) Krásne miesto, ktoré si zamilujete na prvý pohľad, profesionálny prístup od prvého kontaktu, skvelý personál, výborné jedlo. Vidno, že s organizovaním svadieb majú dlhoročné skúsenosti, Júlia, pani Nagyová a kolektív sú veľkí profesionáli, z ktorých úst nebolo ani raz počuť nie, nedá sa:-) Počas jedenia svadobnej polievky sa spustila hrozná búrka, všetci casteláci riešili situáciu s prehľadom, síce boli všetci do nitky mokrí, ale zachránili nám exteriérovú výzdobu a vďaka nim sa stala búrka pre nás svadobčanov skôr zážitkom ako problémom.
Žiadne príspevky.