coverphoto
Neaktívny

cucoriedka84

Mirka
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 7. aug 2014
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 11. 7. 2015
3205
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
1 príspevok vo fóre
0 inzerátov
Kolekcie
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +13
Svadobný album
Mirka a Attila
11. 7. 2015 Dunajská Streda | 17 fotiek
svadobná agentúra
terese.sk
Samozrejme nemôžem opomenúť zložiť poklonu mojím šikovným koordinátorkám Peťke a Suzi. Veľmi pekne ďakujem za všetku pomoc pred svadbou a podčas nej. Myslím, že Peťka pomáhala aj vo veciach, ktoré neboli jej náplňou, ale veľmi pomohli k bezproblémovému chodu dňa. Dievčatá, pokiaľ chcete mať na svadbe spriaznenú dušu, odporúčam túto agentúru, ktorá dopomôže k tomu, aby bol Váš deň úplne bez stresov a starostí..
kvety
Kvetinárstvo Galéria Kvetín Bratislava
Proste profesionály. Prístup na 120%, žiadne starosti, len ukázať predstavu a krásna kytica je na svete. Ešte aby som nezabudla, ten servis :) žiadne starosti s utekaním po kyticu - proste Vám to ráno doručia a Vy môžte len obdivovať svoju kyticu na ktorú určite nezabudnete :)
koláče
Cukráreň Laurent Bratislava
Oceňujem veľmi prístup pani Brunovej a samozrejme koláče boli na nezaplatenie. Po koláčoch sa zaprášilo a určite sa tam pri každej príležitosti vrátime.
hostina
Penzión pri rybníku, Veľká Paka
Čo povedať na priestor... ani nie je toľko superlatív. Keď využijete tieto služby určite budete spokojní. Pán Žilinský je férový človek a snaží sa vo všetkom prispôsobiť. Celý večer výborne organizoval a vedel poradiť. Samozrejme som chcela niektoré veci po svojom, ale nakoniec došlo na jeho slová :D je to profesionál a dajte na jeho rady :D určite neoľutujete. O jedle aj ťažko rozprávať bez toho, aby som nebola opäť hladná, proste výborné a kvalitné jedlo. Myslím, že by si sa zišli slová naších hostí, ktorí všetci odchádzali s úsmevom, dobre vytancovaní, najedení a zabavení a to je základ dobrej svadby.
fotograf
Marián Csano
Maroša plne odporúčam, zatiaľ čo sme dostali foto sú krásne a super zvečnili náš deň, nevieme sa dočkať ďalších. Úlne oceňujem, že sme o Marošovi ani nevedeli, proste fotil tak, že nikto nemal pocit, že mu fotí do taniera, alebo že ho obmedzuje pri tanci. Takto sme si to predstavovali a sme radi, že sme si ho vybrali, nebol to len fotograf, bol to hosť na našej svadbe :)
Rudko je super človek a lepšiu svadbu som si ani nemohla predstaviť :) ľudia sa bavili a vieme si predstaviť, že by sme to x krát zopakovali. Určite odporúčam jeho služby, je to záruka dobrej hudby a super zábavy :)
Žiadne príspevky.